«Την πρώτη νύχτα του γάμου ο Παπαμιχαήλ έσυρε την Αλίκη στο μπαλκόνι και...»

11.08.2016
Αλίκη Βουγιουκλάκη- Δημήτρης Παπαμιχαήλ έγραψαν ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο όχι μόνο με τα ρεκόρ των εισιτηρίων που έκαναν όλες οι ταινίες που έπαιξαν μαζί, αλλά και χάρη στον θυελλώδη έρωτά τους στην πραγματικότητα.

Γνωρίζουμε ότι οι καυγάδες τους -όταν έσβηναν τα φώτα- ήταν ομηρικοί, ενώ αιτία τους ως επί το πλείστον ήταν η ζήλια του Δημήτρη προς την Αλίκη και ότι ως γνήσιος Πειραιώτης δεν μπορούσε να συγχωρήσει ότι η γυναίκα του ήταν ουσιαστικά το πρώτο όνομα στις παραγωγές τους.

Στο αφιέρωμα του Πάνου Ζόγκα στο Down Town αποκαλύπτονται άγνωστες πτυχές της κοινής ζωής της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Μια μέρα είχα πάει στο σπίτι τους για να πάρω συνέντευξη από τον Παπαμιχαήλ. Ήταν 10 το πρωί και εκείνος ήδη έπινε κρασί. Η Αλίκη ξυπνούσε κατά τις 2 το μεσημέρι. “Μα, για όνομα, πίνεις από τόσο νωρίς;” του είπα και μου απάντησε: “Γιατί να μην πίνω, Κική; Ένας βασιλεύων σύζυγος είμαι”. Και αυτό ακριβώς θεωρούσε ότι ήταν. Ο σύζυγος της βασίλισσας», δήλωσε η Κική Σεγδίτσα.

Δεν ήταν δε λίγες οι φορές που οι αντιδράσεις του ήταν ακραίες και σε συνέντευξή της το 2006 η ηθοποιός και φίλη της Αλίκης, Καίτη Λαμπροπούλου είχε πει:

«Η Αλίκη όπως, μου είπε η ίδια, την πρώτη νύχτα του γάμου έφαγε ένα μπατσάκι. Ο Δημήτρης δεν μπορούσε ποτέ του να χωνέψει ότι η Αλίκη ήταν πιο γνωστή από εκείνον. Αυτό τον έτρωγε και γινόταν αυτοκαταστροφικός».

Αλλά και ο αδερφός της εθνικής μας σταρ, Τάκης Βουγιουκλάκης έχεο δηλώσει:

«Την έσυρε. Ακριβώς αυτή είναι η σωστή φράση. Εγώ βέβαια δεν πήρα χαμπάρι γιατί θα αντιδρούσα. Το έμαθα μετά από την ίδια, την έσυρε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου και τη χαστούκισε. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είχε μια πίκρα. Ήταν η πρώτη νύχτα γάμου. Οι συγκρούσεις επισκίασαν την καριέρα του. Εκείνο που τον επηρέαζε ήταν η πρωτιά της Αλίκης. Κάτι που δεν φαίνεται να ξεπέρασε ποτέ».