Είναι ο Χάρι γιος του Κάρολου ή όχι; Ο σωματοφύλακας της Νταϊάνα απαντά

10.08.2016
Σάλο έχει προκαλέσει βιβλίο που υπογράφει πρώην σωματοφύλακας της αδικοχαμένης βρετανίδας πριγκίπισσας καθώς αποκαλύπτει "πράματα και θάματα".

Φωτιά στο Μπάκινχαμ ακόμη μια φορά από έκδοση που αφορά στην προσωπική ζωή της Νταϊάνα και του Καρόλου, όμως αυτή τη φορά τα νέα δεν είναι και τόσο "εναντίον" τους.

Ο Κεν Γουάρφλ υπήρξε υπεύθυνος ασφάλειας της Νταϊάνα και μεταξύ άλλων στο βιβλίο του που κυκλοφορεί με τίτλο "Diana: Closely Guarded Secret" αναφέρεται και στην πολυσυτημένη υπόθεση της πατρότητας του πρίγκιπα Χάρι.

Η θεωρία που θέλει τον μικρό πρίγκιπα γιο όχι του Κάρολου αλλά του Τζέιμς Χιούιτ, ο οποίος όντως υπήρξε εραστής της Νταϊάνα είναι πολύ δημοφιλής ακόμη και 19 χρόνια μετά τον θάνατό της.

Όμως, ο Γουάρφλ, ως έμπιστος της Lady D υποστηρίζει ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο "γιατί δεν βγαίνουν οι αριθμοί".

"Ο πρίγκιπας Χάρι γεννήθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου του 1985 και ο δεσμός της Νταϊάνα με τον Χιούιτ δεν ξεκίνησε πριν από το καλοκαίρι του 1986". Τόσο απλά!!!

Σύμφωνα με τον πρώην σωματοφύλακα, η σχέση της Νταϊάνα και του κοκκινομάλη αξιωματικού ξεκίνησε αφού ο Κάρολος επέστρεψε στην Καμίλα και εκείνη δεν άντεχε πια την κατάσταση.

Όσο για το κόκκινο μαλλί του Χάρι; Αυτό έρχεται από την πλευρά των Σπένσερ, της οικογένειας της Νταϊάνα. Στη φωτογραφία κάτω ο Κάρολος, ο Χάρι και ο αδελφός της Νταϊάνα.