Η στιγμή που η βασίλισσα μαλώνει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ δημοσίως [vds]

17.06.2016
Ένα απίιθανο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου αυτή τη στιγμή και προκαλεί το γέλιο. Ακούσιοι πρωταγωνιστές του δυο γαλαζοαίματοι της Βρετανίας, στο μπαλκόνι του Μπάκινχαμ.

Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο βρετανικό παλάτι προς τιμή των 90ών γενεθλίων της βασίλισσας και μια στιγμή της απομονώθηκε για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο.

Είναι η στιγμή που όλη η βασιλική οικογένεια βρίσκεται στο μπαλκόνι του Μπάκινχαμ και παρακολουθεί την εντυπωσιακή επίδειξη στον αέρα και η βασίλισσα αντιλαμβάνεται ότι ο μεγάλος της εγγονός κάνει κάτι που δεν... αρμόζει.. Ε.... του "τράβηξε το αυτί".

Τη στιγμή της μεγάλης επίδειξης, ο Γουίλιαμ γονάτισε στο πλευρό του γιου του για να του εξηγήσει, προφανώς, αυτό που βλέπει, και να χαρεί μαζί του.

Εντάξει για μια στιγμή, αλλά ο διάσημος χαζομαμπάς μάλλον το παράκανε, ως έκρινε η γιαγιά του η οποία και τον συνέφερε. "Σήκω επάνω Γουίλιαμ" διακρίνεται να του λέει η Ελισάβετ αυστηρά και εκείνος φαίνεται να ψελλίζει ένα "Σόρι" και να ανταποκρίνεται αμέσως...

Ιδού και τα πειστήρια