Πρίγκιπας Χάρι: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για το θάνατο της Νταϊάνα

05.05.2016
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο αμερικάνικο περιοδικό People έδωσε ο 31χρονος σήμερα πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος μίλησε και για το θάνατο της μητέρας του Νταϊάνα.

Ο Χάρι που είδε τη μητέρα του να σκοτώνεται σε τροχαίο δυστύχημα όταν ο ίδιος ήταν μόλις 12 ετών, θυμάται τις στιγμές μετά το θάνατο της Νταϊάνα αλλά εξηγεί και το αντίκτυπο που είχε στη ζωή του η απώλεια αυτή.

«Όταν η μητέρα μου πέθανε, μια ανοιχτή πληγή, όχι μόον σε μας αλλά και σε πολλούς ανθρώπους στον κόσμο. Αν καταφέρω να κλείσω ένα μικρό κομμάτι αυτής της τρύπας, της πληγής, τότε έχω επιτύχει», τονίζει ο Χάρι και συμπληρώνει:

«Ό,τι κάνω έχει σκοπό να κάνει περήφανη τη μητέρα μου, μόνο αυτό ήθελα και θέλω».

Άλλωστε, η ζωή της Νταϊάνα και το έντονα φιλανθρωπικό της έργο, παρακίνησε τον Χάρι να ασχοληθεί κι ο ίδιος με δικές του φιλανθρωπικές κινήσεις».

Όσο για το αν θέλει να αποκτήσει παιδιά, ο Χάρι δηλώνει μεν έτοιμος αλλά χωρίς να βιάζεται:

«Θα ήθελα να κάνω παιδιά. Υπάρχουν στιγμές που λέω ότι θέλω να κάνω παιδιά τώρα. Μου αρέσει να βρίσκομαι κοντά σε παιδιά. Διασκεδάζω και ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου πουν. Άλλωστε είμαι τυχερός γιατί έχω ανίψια τα οποία λατρεύω».

Εν το μεταξύ, μιλώντας για τον πρίγκιπα Γεώργιο και την πριγκίπισσα Σάρλοτ, τα παιδιά του Γουίλιαμ και της Κέιτ, ο Χάρι τονίζει:

«Ελπίζω, όταν μεγαλώσει ο Γεώργιος και η Σάλροτ να με θεωρούν ως τον πιο διασκεδαστικό θείο».