Αποκάλυψη: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Μπάρμπα!

15.06.2015
Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Βάνα Μπάρμπα στην εκπομπή join us, όπου μίλησε για τα πάντα.

Εξάλλου, όλα αυτά τα χρόνια η ηθοποιός έχει αποδείξει ότι είναι από τις πιο ακομπλεξάριστες celebrities του τόπου. Έτσι, δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποκαλύψει on camera την ηλικία της.

48 ετών είναι η Βάνα, και πιο γοητευτική από ποτέ. «Μισώ τις μικρές ηλικίες στους άντρες. Δεν με αφορά αυτή η ηλικία. Θέλω άνθρωπο που να έχει κάνει την περπατησιά του, να έχει ζήσει τη ζωή του. Να καταλάβω την κούρασή του, να καταλάβει την κούρασή μου» απάντησε χαρακτηριστικά για το αν την έλκουν νεότεροι άνδρες.

Η ηθοποιός μίλησε και για τον πατέρα της κόρης της, αποκαλύπτοντας ότι είχαν ήδη χωρίσει, όταν ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος.

«Ήταν μια σχέση που δεν κατέληξε ποτέ σε οικογένεια. Ήταν σχέση για λίγο χρονικό διάστημα. Με το μπαμπά της Φαίδρας είχα χωρίσει όταν έμεινα έγκυος και είπα θα κρατήσω το παιδί αυτό γιατί ένιωθα έναν κορεσμό της ζωής μου. Ήθελα να αλλάξω τη ζωή μου και φυσικά για τον άνθρωπο δεν έχω να πω τίποτα, έχει τη ζωή του, έχω τη ζωή μου, δεν έχουμε σχέσεις πλέον. Ευγνώμων είμαι γιατί μέσα από αυτό το πράγμα το συμπαντικό κέρδισα το παιδί μου. Ήθελα μία αλλαγή. Είχα βαρεθεί να είμαι μια βασίλισσα σε ένα θρόνο με ροδάκια από κάτω», δήλωσε χαρακτηριστικά