Skinny τζιν για τη λεχώνα Κέιτ (φωτο)

15.06.2015
Έξι εβδομάδες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, η δούκισσα του Κέιμπριτζ εντυπωσιάζει με το απίστευτο σώμα της. Και φυσικά ο υιός Γεώργιος, "θεός" στο πλάι της!

Η Κέιτ (Kate) έφερε στον κόσμο την πριγκίπισα Σάρλοτ Ελισάβετ Νταϊάνα στις 2/5/2015 και σήμερα, μόλις σαράντισε "ρίχνει... σαγόνια" φορώντας skinny τζιν.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση ως λεχώνα, στο παράθυρο του παλατιού με την αφορμή τον εορτασμό της πολεμικής εκδήλωσης Trooping the Colour, χθες (13/2015). Σε αυτή την εμφάνιση, την παράσταση έκλεψε χωρίς αμφιβολία ο πρωτότοκός της, πρίγκιπας Γεώργιος (prince George) -όπως βλέπετε στις φωτογραφίες στη συνέχεια για του λόγου το αληθές. Σήμερα όμως, η 32χρονη δούκισσα του Κέιμπριτζ εμφανίστηκε σε μια λιγότερο επίσημη "υποχρέωση" και πραγματικά... έριξε σαγόνια!

Η Κέιτ με τον σχεδόν δύο ετών πρίγκιπα Γεώργιο πήγαν στο Beaufort Polo Club για να παρακολουθήσουν τον φιλανθρωπικό αγώνα πόλο Gigaset Charity Polo Match όπου συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο μπαμπάς πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο θείος πρίγκιπας Χάρι.

Η εμφάνιση της Κέιτ εντυπωσίασε καθώς με τίποτα δεν μπορεί να φανταστεί κανείς ότι μόλις είχε σαραντίσει!

Παρών και ο παππούς πρίγκιπας Κάρολος στον φιλανθρωπικό αγώνα ο οποίος παρακολουθεί τα παιχνίδια του εγγονού του με τον θείο Χάρι.

Βέβαια ο Γεώργιος βρήκε χρόνο να μιλήσει και με τον μπαμπά του, ο οποίος διαπρέπει γενικώς στο ευγενές άθλημα.