H Lady Gaga, o πρίγκιπας Χάρι & οι... ραγάδες! (φωτό)

09.06.2015
Υψηλή συνάντηση... γαλαζοαίματων είχαμε χθες στο Royal Albert Hall με ένα μικρό "κίτρινο" παρασκήνιο!

Στη συναυλία που δόθηκε χθες στο Royal Albert Hall του Λονδίνου υπέρ της φιλανθρωπικής οργάνωσης WellChild, συμμετείχαν μεταξύ άλλων και η Lady Gaga με τον Τόνι Μπένετ (Tony Bennett) οι οποίοι γνώρισαν από κοντά και τον πρίγκιπα Χάρι (Prince Harry).

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλή διάθεση με τους τρεις να ανταλλάσουν αστεία και φιλοφρονήσεις σε ένα έξτρα φιλικό κλίμα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες πριν και μετά τη συναυλία.

Βέβαια, δεν ήταν μόνοι τους...

Στην παρέα προστέθηκε κάποια στιγμή και ο σερ Έλτον Τζον ο οποίος πόζαρε μαζί τους όλο χαρά, ενώ δεν μπορούμε να μην υπογραμμίσουμε τα ακραία αποκαλυπτικά φορέματα που επέλεξε να φορέσει η 28χρονη εκκεντρική σταρ για την περίπτωση.

Στην πρώτη περίπτωση, μάλιστα, είχαμε και ένα "ευτράπελο" στυλιστικό. Γύρνα σελίδα και δες!

Το βαθύ ντεκολτέ της Lady Gaga είναι εντυπωσιακό, όμως... μάλλον θα έπρεπε να είχε κοιτάξει λίγο καλύτερα στον καθρέφτη της πριν πάρει την απόφαση να το φορέσει η σταρ.

Οι ραγάδες στο στήθος της είναι εμφανέστατες και, μεταξύ μας, δεν τρέχει τίποτα. Άνθρωποι είμαστε και, όπως φαίνεται και εκείνη, παρότι μεγάλη και τρανή, παραμένει κοινή θνητή γυναίκα με τα όλα της. Όμως, βρε Lady μου... Ένα ελαττωματάκι που έχουμε πρέπει να το τονίζουμε με αυτό τον τρόπο; Σίγουρα κάτι θα υπήρχε να καλυφθεί το "φόρα παρτίδα", όπως για παράδειγμα το άλλο ρούχο που επέλεξε, με τη διαφάνεια κα το τούλι. Χμ... Τέλος πάντων. Αν δεν τον πείραξε τον πρίγκιπα, εμείς τι να λέμε!!!

Ζ. Κ.