Η ανήθικη πρόταση του Ρόμπι Γουίλιαμς στη Μίλα Κούνις

30.10.2012
Ο διάσημος τραγουδιστής είναι παντρεμένος και ευτυχισμένος, αλλά έχει τις αδυναμίες του. Και δεν τις κρύβει…


Ο Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) και η σύζυγός του, Άιντα Φιλντ (Ayda Field), καλωσόρισαν την κορούλα τους, Θεοδώρα "Τέντι" (Theodora "Teddy") στις 18 Σεπτεμβρίου και ο διάσημος τραγουδιστής έχει δηλώσει από την πρώτη στιγμή "χαζομπαμπάς με τα όλα του".

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι σταμάτησε να θαυμάζει το ωραίο! Όταν λοιπόν, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "The Star" η συζήτηση στράφηκε στη Μίλα Κούνις (Mila Kunis) και το κατά πόσο θα ήθελε "να διασκεδάσει μαζί της, ιδιωτικά", ο Γουίλιαμς δεν μάσησε τα λόγια του.

"Είμαι παντρεμένος. Αγαπώ και σέβομαι τη γυναίκα μου υπερβολικά. Όμως, αφού το είπα και το ξεκαθάρισα αυτό… περιμένω τη Μίλα στο κοντινότερο ξενοδοχείο, 'Travelodge'", απάντησε ο 38χρονος σταρ συνεχίζοντας με τις υπόλοιπες λεπτομέρειες της "ανήθικης πρότασης".

"Κοστίζει μόνο £27.99 το απόγευμα, Μίλα. Θα σε δω εκεί", συνέχισε ο Ρόμπι απευθύνοντας την πρόταση ευθέως στην 29χρονη ηθοποιό και αφήνοντας –εύλογα- έξω από την κουβέντα τον σύντροφο της, Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher).

Ζ. Κ.