Κίρα Νάιτλι: "Είμαι διπρόσωπη και εκμεταλλεύτρια"

31.10.2012
Η διάσημη ηθοποιός αποκαλύπτει τα πολλά κοινά που έχει με τον χαρακτήρα της Άνα Καρένινα που ενσαρκώνει στην τελευταία της ταινία.


Ποζάροντας για μια άκρως εντυπωσιακή φωτογράφιση, η Κίρα Νάιτλι (Keira Knightley) κοσμεί το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του περιοδικού "Flare" στο οποίο παραχώρησε και μια αποκαλυπτική -όσο και εξομολογητική- συνέντευξη.

Η συζήτησε στράφηκε μοιραία στην ρωσίδα πριγκίπισσα ηρωίδα του Λέοντα Τολστόι, η οποία έχει μια παθιασμένη εξωσυζυγική σχέση με έναν αξιωματικό του ιππικού αλλά η υπερβολική της ζήλεια της θολώνει τα λογικά και καταλήγει να αυτοκτονήσει.

"Υπάρχουν στοιχεία στον χαρακτήρα της που δεν μου αρέσουν, αλλά μετά σκέφτομαι... 'Γιατί, εγώ είμαι καλύτερη;'", μονολογεί με έντονη διάθεση αυτοκριτικής η Νάιτλι εξηγώντας ότι και η ίδια είναι "διπρόσωπη και χειραγωγεί τους ανθρώπους".

"Ευτυχώς αυτά δεν με καθορίζουν 100%, όμως παραμένουν στοιχεία του χαρακτήρα μου", συμπλήρωσε στη συνέχεια η Κίρα, έτσι... για να μη μένουν τα λάθος συμπεράσματα!

Στην προσωπική της ζωή, η Νάιτλι είναι αρραβωνιασμένη με τον μουσικό των Κlaxons, Τζέιμς Ράιτον (James Righton) και στη συνέχεια της συνέντευξης παραδέχτηκε την εμμονή της να μην επιτρέψει σε κανέναν φωτογράφο να την "τσακώσει" έχοντας πιεί, ή σε όποια προσωπική κατάσταση με... ανάρμοστη συμπεριφορά.

"Ξέρω τι θέλουν αυτοί οι απαίσιοι άνθρωποι αλλά από μένα δεν θα το πάρουν ποτέ", ξεκαθάρισε αυστηρά η 26χρονη ηθοποιός. Και την πιστεύουμε.