Το μυστικό ταξίδι της Καμίλα στην Ινδία

29.10.2012
Τι κάνει η δούκισσα της Κορνουάλης στην Ινδία; Και χωρίς τον σύζυγό της;

Η Καμίλα (Camilla) και ο πρίγκιπας Κάρολος (prince Charles) πρόκειται να βρεθούν στην Παπούα Νέα Γουινέα, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία στο πλαίσιο ενός επίσημου ταξιδιού τριών εβδομάδων σύντομα.

Φαίνεται λοιπόν ότι η πίεση αυτής και μόνο της προοπτικής ήταν μεγάλη για την 65χρονη δούκισσα που θέλησε να βρει έναν τρόπο για να προετοιμαστεί κατάλληλα.

Χωρίς πολλή σκέψη, ο ιδανικός προορισμός για το εν λόγω εγχείρημα ήταν τελικά η Ινδία, όπου η Καμίλα μαζί με μια ομάδα 10 ανθρώπων έφτασε το Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο διάδοχος του θρόνου δεν συνοδεύει τη σύζυγό του σε αυτό το ταξίδι. Αντ' αυτού, με την Καμίλα ταξιδεύουν μέλη της οικογένειάς της, η προσωπική βοηθός της καθώς και οι υπεύθυνη για την ασφάλειά της φρουροί της Σκότλαντ Γιαρντ.

Τελικός προορισμός της υψηλής παρέας, ο Διεθνές Κέντρο Ολιστικής Υγείας Σούκια (Soukya International Holistic Health Centre) στη Βόρεια Ινδία, όπου η Καμίλα λέγεται ότι μένει στην αξίας £3.500 τη νύχτα προεδρική σουίτα.

Στο ιδιαίτερο αυτό κέντρο, η σύζυγος του Καρόλου απολαμβάνει εξειδικευμένα προγράμματα γιόγκα και "πνευματικής θεραπείας" μέσω πρακτικών αγιουρβέδας.

Ζ. Κ.