Olivia Culpo: Η ιστορία πίσω απο το minimal νυφικό και ο παραμυθένιος γάμος με τον Christian McCaffrey

Olivia Culpo: Η ιστορία πίσω απο το minimal νυφικό και ο παραμυθένιος γάμος με τον Christian McCaffrey
ΠΗΓΗ:INSTAGRAM
Η Olivia Culpo και αγαπημένος της Christian McCaffrey παντρεύτηκαν σε μια άκρως ρομαντική τελετή. Το κομψό minimal νυφικό και ο συμβολισμός πίσω από το σχέδιό του.

Η Olivia Culpo έχει την εξής άποψη για τον γάμο: «Είναι μια σύμβαση. Είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής σου και είναι η ένωση και ο δεσμός δύο ανθρώπων για πάντα», λέει το μοντέλο και πρώην Μις Υφήλιος στη Vogue. Έτσι, όταν ήρθε η στιγμή να σχεδιάσει το νυφικό της με την Dolce & Gabbana, υπήρχε ένα σημείο που τόνισε στο ατελιέ πάνω απ' όλα. «Ήθελα κάτι που να αποπνέει σοβαρότητα, όσο αυτή η δέσμευση», λέει.

Για μήνες, εκείνη και ο ιταλικός οίκος εργάστηκαν μαζί για να μεταφράσουν αυτή τη συναισθηματική ιδέα σε ένα νυφικό φόρεμα. Και το Σάββατο, 29 Ιουνίου, η Culpo περπάτησε στον διάδρομο του παρεκκλησιού στο Watch Hill, Rhode Island, για να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Christian McCaffrey, φορώντας ένα μακρυμάνικο φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη και φούστα με όγκο και κουμπιά στην πλάτη.

«Δεν ήθελα να εκπέμπει σεξουαλικότητα με κανέναν τρόπο», λέει για το φόρεμα, το οποίο ήταν μακρύ με μια εντυπωσιακή, επίσης μακριά, ουρά. «Ήθελα να είναι αβίαστο και σαν να με συμπληρώνει, όχι να με υπερνικά. Υπάρχει τόση ομορφιά και απλότητα». Αυτή τη φιλοσοφία ακολούθησε και στο μακιγιάζ της το οποίο ήταν απλό και διακριτικό, παραλείποντας τη μάσκαρα και το τζελ φρυδιών για να ένα ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα.

{https://www.instagram.com/p/C80CWfBBwkO/?utm_source=ig_embed&ig_rid=1901dc3c-9c22-47b0-825b-228f7887a4b8}

«Όταν σκέφτομαι τον Christian και τι αγαπά και τις στιγμές που με θεωρεί πιο όμορφη, είναι απολύτως κάτι τέτοιο: διαχρονικό, σεμνό και κομψό», προσθέτει.

Η Culpo λέει ότι η διαδικασία σχεδιασμού του νυφικού ήταν σχετικά απλή, καθώς εκείνη και ο Christian πάντα ήθελαν να παντρευτούν σε εκκλησία. «Αυτό ήταν η νούμερο ένα προτεραιότητά μας», λέει. Μαζί με την επιθυμία για μια θρησκευτική τελετή ήρθε και μια πιο επίσημη επιλογή του νυφικού: μακριά μανίκια, στρογγυλή λαιμόκοψη και χαμηλή μέση για να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ενός πιο ψηλού κορμού. Τι τελικά την έπεισε για αυτήν την ιδέα; Όταν αναζήτησε φωτογραφίες για έμπνευση στο διαδίκτυο, δεν μπόρεσε να βρει τίποτα παρόμοιο. «Αυτό με έκανε ακόμα πιο ενθουσιασμένη για αυτήν την επιλογή», προσθέτει.

{https://www.instagram.com/reel/C80HsQXJUgV/?utm_source=ig_embed&ig_rid=4ab0e80b-1f73-47b4-91d9-4c36e50df512}

Το ατελιέ της Dolce & Gabbana, εν τω μεταξύ, έλαβε υπόψη τις αρχικές της ιδέες και της παρουσίασε ένα σχέδιο. Η Culpo δεν είχε καμία παρατήρηση για το σχέδιό αυτό. «Ήταν ακριβώς το ίδιο με το αρχικό σχέδιο», λέει για το φόρεμα που φορούσε στον παραμυθένιο γάμο της. «Αυτό είναι το πρώτο, τελευταίο και μοναδικό νυφικό που δοκίμασα».

{https://www.instagram.com/p/Cqv_0OLvsPd/?utm_source=ig_embed&ig_rid=140ba64e-f275-468d-a57c-fd0d4ef5f2cc}

Τελευταία τροποποίηση στις 02.07.2024 - 14:00