Η παιδική φωτογραφία και η διαφορετική ευχή για του Αγίου Πνεύματος

24.06.2024
Η παιδική φωτογραφία και η διαφορετική ευχή για του Αγίου Πνεύματος
Σίγουρα δεν ανήκει στους συνηθισμένους celebrities.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εδώ και πολλά χρόνια έχει δει τη ζωή εντελώς διαφορετικά. Με μια πολύ συνειδητή απόφαση τα άλλαξε όλα. Πήρε την οικογένειά του, τη γυναίκα του Άννα Δημητρίεβιτς και τις κόρες τους και επέστρεψε σε έναν τρόπο ζωής κοντά στη φύση μελετώντας εναλλακτικούς τρόπους σκέψης και γράφοντας βιβλία.

«Το κομβικό σημείο δεν ήταν η Άννα, αλλά τα παιδιά που ήρθαν με την Άννα. Είχε προηγηθεί ένα ταξίδι μου στο Άγιο Όρος, όταν κατάλαβα ότι όσα ζούσα στη showbiz, δεν μου έδινε τη χαρά που μου είχε υποσχεθεί το σύστημα, όταν ξεκινούσα.
Προσευχήθηκα να δω ποια είναι η δικιά μου σχέση με τη γυναίκα, με το ιερό θηλυκό, τι κάνω λάθος στη ζωή μου και τρώω χαστούκια στις σχέσεις μου;» έχει πει ο ίδιος για την απόφασή του στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Και σήμερα, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος ευχήθηκε με τον δικό του εντελώς διαφορετικό τρόπο για τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας δημοσιεύοντας μια παιδική του φωτογραφία και γράφοντας:

«Όταν είσαι μικρός, νομίζεις πως η ζωή είναι μεγάλη - τεράστια - ατέλειωτη... Όλοι οι ηλικιωμένοι άνθρωποι όμως που γνώρισα (αν και ήταν πάνω από 90), μου είπαν ότι η ζωή είναι πολύ μικρή...
σαν μία ανάσα.
Σαν ένα ανοιγοκλείσιμο τον βλεφάρων... και οι μόνες εικόνες που διαρκούν λίγο παραπάνω, είναι οι χαρές που έζησες σαν παιδί.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους γονείς που κάνουν ότι μπορούν για το παιχνίδι των παιδιών τους (ειδικά τώρα με τις ζέστες).
Οι στιγμές αγάπης και ελευθερίας, είναι τα πραγματικά δώρα που έχουν ανάγκη τα παιδιά.

Μπορεί σε λίγα χρόνια, όσοι ξεκολλάνε τα μικρά παιδιά τους απ τις οθόνες και τα πηγαίνουν στις παραλίες ή στη φύση, να θεωρούνται "εναλλακτικοί".
Δεν έχει όμως σημασία τι λένε οι άλλοι αλλά τι λέει η καρδιά μας.
Το Άγιο Πνεύμα, ας φωτίζει τους λογισμούς και τις πράξεις μας. Χρόνια Πολλά»

Τελευταία τροποποίηση στις 24.06.2024 - 20:04