Σαμπάνια, φιλοσοφία και πρωτοχρονιάτικα... οπίσθια

30.12.2013
To δικό μας, το ελληνικό Playboy επιλέξαμε για να αλλάξουμε χρονιά, καθώς αυτό και μόνο αυτό μας χάρισε 10 υπέροχα κουνελάκια από το PLAYBOY CLUB σε ένα πραγματικά Playboy σκηνικό! Το ενδιαφέρον της υπόθεσης εκτός από τα προσόντα των κοριτσιών, είναι οι απόψεις που εξέφρασαν – κάτι σαν φιλοσοφική αναζήτηση, ας πούμε- οι οποίες πραγματικά μας συγκλόνισαν. Ενδεικτικά: Ναταλι Κασεγκρέιν (Natalie Cassegrain) 26 ετών: όποιος ισχυρίζεται ότι στους δύο τρίτος δε χωρεί μάλλον έχει χάσει το νόημα. Και χωράει και το κάνει πιο ενδιαφέρον. Μιραμ Ράθμαν (Miriam Rathmann) 24 ετών: Λέω πάντα στον ερωτικό μου σύντροφο τι θέλω και αυτός ακολουθεί τις εντολές μου κατά γράμμα! Ντανιέλα Σουντάου (Daniela Sudau) 23 ετών: ο έρωτας είναι σαν τη ρουλέτα: χάσεις κερδίσεις, είχες την ευκαιρία σου. Ντομινίκ Ρεγατσινκ (Dominique Regatsching) 21 ετών: Δεν παίζω ποτέ μόνη. Με εξιτάρει η παρέα μιας όμορφης γυναίκας. Αριαν Χαντς (Ariane Hahnsch) 25ετών: Ο χορός πάνω στο στύλο με βοηθάει να ξυπνάω τις αισθήσεις. Θα συμφωνήσετε μαζί μας πως άμα η γυναίκα έχει υπόβαθρο δε σε νοιάζει ούτε εμφάνιση ούτε τίποτα, την κλέβει την παράσταση με τον εγκέφαλο!

To δικό μας, το ελληνικό Playboy επιλέξαμε για να αλλάξουμε χρονιά, καθώς αυτό και μόνο αυτό μας χάρισε 10 υπέροχα κουνελάκια από το PLAYBOY CLUB σε ένα πραγματικά Playboy σκηνικό!
Το ενδιαφέρον της υπόθεσης εκτός από τα προσόντα των κοριτσιών, είναι οι απόψεις που εξέφρασαν – κάτι σαν φιλοσοφική αναζήτηση, ας πούμε- οι οποίες πραγματικά μας συγκλόνισαν.

Ενδεικτικά:
Ναταλι Κασεγκρέιν (Natalie Cassegrain) 26 ετών: όποιος ισχυρίζεται ότι στους δύο τρίτος δε χωρεί μάλλον έχει χάσει το νόημα. Και χωράει και το κάνει πιο ενδιαφέρον.

Μιραμ Ράθμαν (Miriam Rathmann) 24 ετών: Λέω πάντα στον ερωτικό μου σύντροφο τι θέλω και αυτός ακολουθεί τις εντολές μου κατά γράμμα!

Ντανιέλα Σουντάου (Daniela Sudau) 23 ετών: ο έρωτας είναι σαν τη ρουλέτα: χάσεις κερδίσεις, είχες την ευκαιρία σου.

Ντομινίκ Ρεγατσινκ (Dominique Regatsching) 21 ετών: Δεν παίζω ποτέ μόνη. Με εξιτάρει η παρέα μιας όμορφης γυναίκας.

Αριαν Χαντς (Ariane Hahnsch) 25ετών: Ο χορός πάνω στο στύλο με βοηθάει να ξυπνάω τις αισθήσεις.

Θα συμφωνήσετε μαζί μας πως άμα η γυναίκα έχει υπόβαθρο δε σε νοιάζει ούτε εμφάνιση ούτε τίποτα, την κλέβει την παράσταση με τον εγκέφαλο!