Αισθησιακό μοντέλο παραστρατεί στο... φακό

13.12.2013
Το σωστό πρέπει να λέγεται. Το να είσαι μοντέλο και να έχεις φάει τα νιάτα σου ποζάροντας σε χιλιάδες φωτογραφίες δε σημαίνει ότι μπορείς να είσαι και καλός φωτογράφος ή παραγωγός φωτογράφησης. Αυτό αφορά την πολύ αισθησιακή Χέιλι Μαρί Τσόπιν (Hayley-Marie Coppin), το γνωστό γκλάμουρ και nude μοντέλο το οποίο νομίζει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και χωρίς όλους αυτούς. Ε λοιπόν την πληροφορούμε ότι κάνει λάθος: Μια καρέκλα και μερικά τινάγματα της πλούσιας ξανθιάς κόμης της δεν μπορούν να ικανοποιήσουν όλους εμάς που έχουμε απαιτήσεις, ούτε να αντικαταστήσει καταρτισμένους επαγγελματίες. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να μην απολαύσουμε το χυμώδες κορμί της σεξουαλικής Αγγλίδας, το οποίο ακόμη και κάτω από τον άσχημο φωτισμό και την ερασιτεχνική επεξεργασία των φωτογραφιών εμφανίζεται αληθινό, λαχταριστό και πρόθυμο να ανταποκριθεί στα πονηρά μυαλά μας.

Το σωστό πρέπει να λέγεται. Το να είσαι μοντέλο και να έχεις φάει τα νιάτα σου ποζάροντας σε χιλιάδες φωτογραφίες δε σημαίνει ότι μπορείς να είσαι και καλός φωτογράφος ή παραγωγός φωτογράφησης. Αυτό αφορά την πολύ αισθησιακή Χέιλι Μαρί Τσόπιν (Hayley-Marie Coppin), το γνωστό γκλάμουρ και nude μοντέλο το οποίο νομίζει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και χωρίς όλους αυτούς.

Ε λοιπόν την πληροφορούμε ότι κάνει λάθος: Μια καρέκλα και μερικά τινάγματα της πλούσιας ξανθιάς κόμης της δεν μπορούν να ικανοποιήσουν όλους εμάς που έχουμε απαιτήσεις, ούτε να αντικαταστήσει καταρτισμένους επαγγελματίες. Παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να μην απολαύσουμε το χυμώδες κορμί της σεξουαλικής Αγγλίδας, το οποίο ακόμη και κάτω από τον άσχημο φωτισμό και την ερασιτεχνική επεξεργασία των φωτογραφιών εμφανίζεται αληθινό, λαχταριστό και πρόθυμο να ανταποκριθεί στα πονηρά μυαλά μας.