Τρανσέξουαλ κούκλα εκβιάζει γνωστή φίρμα εσωρούχων

10.12.2013
Μια τρανσέξουαλ κούκλα θέλει να γίνει Άγγελος της Victoria's Secret!!! Η Κάρμεν Καρέρα (Carmen Carrera) είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις που η φύση κάνει ένα μοιραίο «παραστράτημα» και... γεννιούνται... αγόρια! H Κάρμεν γεννήθηκε Κρίστοφερ στο Νιού Τζέρσεϊ τον Απρίλιο του 1985 και από τότε έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα για να φέρει στην επιφάνεια την πραγματική της ταυτότητα. Σήμερα είναι μια γνωστή τηλεπερσόνα στην αμερικάνικη τηλεόραση. Μοντέλο, χορεύτρια μπουρλέσκ, γνωστή για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι Logo του γνωστού ντραγκ κουίν σόουμαν, Ρου Πολ (RuPaul). Σύμφωνα με το ABC News, η Καρέρα αυτοπροσδιορίζεται ως διαφυλική γυναίκα (transgender woman). Όπως διαβάσαμε σε δημοσίευμα του CNN Style της περασμένης χρονιάς, αν η Κάρμεν μπορούσε να κάνει ό,τι επιθυμεί θα εμφανιζόταν στην πασαρέλα της Victoria's Secret και θα στήριζε το δικαίωμα της σεξουαλικής ελευθεριότητας. Την Κάρμεν έσπευσαν να στηρίξουν οι φίλοι της μέσω της σελίδας Change.org. Φίλοι που δεν βρίσκουν δίκαιο να περπατούν στις πασαρέλες η Χάιντι Κλουμ, η Ζιζέλ κι η Μιράντα Κερ και όχι η δική τους καλλονή, Κάρμεν. Τριάντα πέντε χιλιάδες χρήστες υπέγραψαν ζητώντας από τη φίρμα Victoria's Secret να καλέσει την Κάρμεν για interview... και ακόμα περιμένουν! Η Κάρμεν δηλώνει ότι έχει αντιμετωπίσει μεγάλη άγνοια και μπόλικη βλακεία στη ζωή της, αλλά κοιτάει πάντα τη μεγαλύτερη εικόνα των πραγμάτων. Είναι, όπως λέει η ίδια, ανοικτή και ειλικρινής και δεν επιθυμεί «ειδική μεταχείριση» σε οτιδήποτε. Έχει ό,τι χρειάζεται για να περπατήσει στην πασαρέλα της VS - δηλώνει σε συνέντευξή της στην Daily Beast - αλλά δεν θα είναι εύκολο! Χ.Τ.

Μια τρανσέξουαλ κούκλα θέλει να γίνει Άγγελος της Victoria's Secret!!! Η Κάρμεν Καρέρα (Carmen Carrera) είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις που η φύση κάνει ένα μοιραίο «παραστράτημα» και... γεννιούνται... αγόρια!

H Κάρμεν γεννήθηκε Κρίστοφερ στο Νιού Τζέρσεϊ τον Απρίλιο του 1985 και από τότε έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα για να φέρει στην επιφάνεια την πραγματική της ταυτότητα. Σήμερα είναι μια γνωστή τηλεπερσόνα στην αμερικάνικη τηλεόραση. Μοντέλο, χορεύτρια μπουρλέσκ, γνωστή για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι Logo του γνωστού ντραγκ κουίν σόουμαν, Ρου Πολ (RuPaul). Σύμφωνα με το ABC News, η Καρέρα αυτοπροσδιορίζεται ως διαφυλική γυναίκα (transgender woman).

Όπως διαβάσαμε σε δημοσίευμα του CNN Style της περασμένης χρονιάς, αν η Κάρμεν μπορούσε να κάνει ό,τι επιθυμεί θα εμφανιζόταν στην πασαρέλα της Victoria's Secret και θα στήριζε το δικαίωμα της σεξουαλικής ελευθεριότητας. Την Κάρμεν έσπευσαν να στηρίξουν οι φίλοι της μέσω της σελίδας Change.org. Φίλοι που δεν βρίσκουν δίκαιο να περπατούν στις πασαρέλες η Χάιντι Κλουμ, η Ζιζέλ κι η Μιράντα Κερ και όχι η δική τους καλλονή, Κάρμεν. Τριάντα πέντε χιλιάδες χρήστες υπέγραψαν ζητώντας από τη φίρμα Victoria's Secret να καλέσει την Κάρμεν για interview... και ακόμα περιμένουν!

Η Κάρμεν δηλώνει ότι έχει αντιμετωπίσει μεγάλη άγνοια και μπόλικη βλακεία στη ζωή της, αλλά κοιτάει πάντα τη μεγαλύτερη εικόνα των πραγμάτων. Είναι, όπως λέει η ίδια, ανοικτή και ειλικρινής και δεν επιθυμεί «ειδική μεταχείριση» σε οτιδήποτε. Έχει ό,τι χρειάζεται για να περπατήσει στην πασαρέλα της VS - δηλώνει σε συνέντευξή της στην Daily Beast - αλλά δεν θα είναι εύκολο!

Χ.Τ.