Κάνει ακατάλληλες "αταξίες" που ... καίνε

04.12.2013
Η Αλις Γκουντγουιν (Alice Goodwin) από τη Βρετανία, αυτή η μελαχρινή με το απίστευτα προκλητικό μουτράκι και το αβυσσαλέο ντεκολτέ θεωρείται από τα πιο αγαπημένα μοντέλα του περιοδικού ΖΟΟ. Τον προηγούμενο μήνα μάς χάρισε μια άκρως σεξουαλική φωτογράφηση με τα μαύρα, τα πρόστυχα. τα σέξι τα εσώρουχα της και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Στην ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε παραδέχτηκε ότι θεωρεί τον εαυτό της αρκετά «άτακτο» και ότι έχει κάνει ουκ ολίγα «άτακτα» πράγματα, τα οποία δεν μπορεί να αποκαλύψει γιατί είναι ακατάλληλα για τους κάτω των 18. Ένα παράδειγμα -το πιο σεμνό ίσως- ήταν ότι επισκέφτηκε τον φίλο της φορώντας ένα μακρύ παλτό και τίποτα άλλο από μέσα, κάνοντας του δηλαδή μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Η άτακτη Αλίκη είναι σίγουρα μια καλοδεχούμενη αποτοξίνωση από το oβερντόυζ λατινοκαμπυλόγραμμων θηλυκών που κατέκλυσαν το τελευταίο διάστημα τις μικρές μας οθόνες…

Η Αλις Γκουντγουιν (Alice Goodwin) από τη Βρετανία, αυτή η μελαχρινή με το απίστευτα προκλητικό μουτράκι και το αβυσσαλέο ντεκολτέ θεωρείται από τα πιο αγαπημένα μοντέλα του περιοδικού ΖΟΟ.

Τον προηγούμενο μήνα μάς χάρισε μια άκρως σεξουαλική φωτογράφηση με τα μαύρα, τα πρόστυχα. τα σέξι τα εσώρουχα της και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Στην ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε παραδέχτηκε ότι θεωρεί τον εαυτό της αρκετά «άτακτο» και ότι έχει κάνει ουκ ολίγα «άτακτα» πράγματα, τα οποία δεν μπορεί να αποκαλύψει γιατί είναι ακατάλληλα για τους κάτω των 18. Ένα παράδειγμα το πιο σεμνό ίσως- ήταν ότι επισκέφτηκε τον φίλο της φορώντας ένα μακρύ παλτό και τίποτα άλλο από μέσα, κάνοντας του δηλαδή μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Η άτακτη Αλίκη είναι σίγουρα μια καλοδεχούμενη αποτοξίνωση από το oβερντόυζ λατινοκαμπυλόγραμμων θηλυκών που κατέκλυσαν το τελευταίο διάστημα τις μικρές μας οθόνες…