Η κορμάρα που τίναξε την μπάνκα στον αέρα

22.11.2013
Σημαντική ανακοίνωση προς όλα τα θηλυκά που μας παρακολουθούν: «Αγαπητές φίλες, δε χρειάζεται να τα πετάτε όλα και να δείχνετε τα κάλλη σας φόρα παρτίδα για να κάνετε εντύπωση. Οι άνδρες έχουν κουραστεί από την υπερβολική έκθεση του γυμνού γυναικείου κορμιού και επιθυμούν την ανατροπή!». Και εδώ ακριβώς είναι που έρχεται η Ντανιέλ Σαρπ (Danielle Sharp), η οποία για να μας δικαιώσει, φωτογραφήθηκε στο FHM με ένα ταπεινό σετάκι εσωρούχων και τίναξε την μπάνκα και τα μυαλά μας στον αέρα! Η γαλανομάτα καστανή Ντανιέλ ξεχωρίζει από τον σωρό των δεκάδων γυμνών μοντέλων χάρη στο σεξ απίλ και τα παιχνίδια μυαλού που παίζει με τους απανταχού θαυμαστές της. Μπορεί να δηλώνει άθεη αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάποιο άλλο δώρο για να γιορτάσουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Σημαντική ανακοίνωση προς όλα τα θηλυκά που μας παρακολουθούν: «Αγαπητές φίλες, δε χρειάζεται να τα πετάτε όλα και να δείχνετε τα κάλλη σας φόρα παρτίδα για να κάνετε εντύπωση. Οι άνδρες έχουν κουραστεί από την υπερβολική έκθεση του γυμνού γυναικείου κορμιού και επιθυμούν την ανατροπή!».

Και εδώ ακριβώς είναι που έρχεται η Ντανιέλ Σαρπ (Danielle Sharp), η οποία για να μας δικαιώσει, φωτογραφήθηκε στο FHM με ένα ταπεινό σετάκι εσωρούχων και τίναξε την μπάνκα και τα μυαλά μας στον αέρα!

Η γαλανομάτα καστανή Ντανιέλ ξεχωρίζει από τον σωρό των δεκάδων γυμνών μοντέλων χάρη στο σεξ απίλ και τα παιχνίδια μυαλού που παίζει με τους απανταχού θαυμαστές της. Μπορεί να δηλώνει άθεη αλλά σίγουρα δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάποιο άλλο δώρο για να γιορτάσουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.