Γυμνή Ποκαχόντας τα σπάει αγκομαχώντας

21.11.2013
Στη Βραζιλία δεν δίνουν τους τίτλους στους διαγωνισμούς ομορφιάς για πλάκα. Ο ανταγωνισμός είναι υπερβολικά υψηλός και για να νικήσεις πρέπει να έχεις όλο το πακέτο. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Πατρίτσια Αντράντε (Patricia Andrade) Μις Βραζιλία προ ολίγων ετών και πρόσφατα φωτογραφηθείσα για το περιοδικό FWM. Η Βραζιλιάνα θεά ξεγύμνωσε την ατέλειωτη κορμάρα της, μάδησε τα φτερά μιας ολόκληρης οικογένειας αετών, τα φόρεσε καπέλο και πήρε τα όρη, τα βουνά και τους ποταμούς για να πετύχει την καλύτερη πόζα. Με τέτοια προσόντα ούτε καν που φοβήθηκε μην τυχόν και προσβάλλει τις γύρω ινδιάνικες φυλές, αντιθέτως είχε πολλές προτάσεις από ευγενικούς ινδιάνους για να γίνει επίτιμο μέλος των φυλών τους.

Στη Βραζιλία δεν δίνουν τους τίτλους στους διαγωνισμούς ομορφιάς για πλάκα. Ο ανταγωνισμός είναι υπερβολικά υψηλός και για να νικήσεις πρέπει να έχεις όλο το πακέτο.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Πατρίτσια Αντράντε (Patricia Andrade) Μις Βραζιλία προ ολίγων ετών και πρόσφατα φωτογραφηθείσα για το περιοδικό FWM.

Η Βραζιλιάνα θεά ξεγύμνωσε την ατέλειωτη κορμάρα της, μάδησε τα φτερά μιας ολόκληρης οικογένειας αετών, τα φόρεσε καπέλο και πήρε τα όρη, τα βουνά και τους ποταμούς για να πετύχει την καλύτερη πόζα.

Με τέτοια προσόντα ούτε καν που φοβήθηκε μην τυχόν και προσβάλλει τις γύρω ινδιάνικες φυλές, αντιθέτως είχε πολλές προτάσεις από ευγενικούς ινδιάνους για να γίνει επίτιμο μέλος των φυλών τους.