Το παίζει και... μουσικώνεται

20.11.2013
Είναι αλήθεια ότι τελικά η τέχνη θέλει θυσίες, ρωτήστε όποιον καλλιτέχνη θέλετε να σας το επιβεβαιώσει. Πολλοί καλλιτέχνες δε αρέσκονται να το προχωράνε ακόμα πιο μακριά, όπως το γνωστό μοντέλο Εντίτα Βιλκεβιτσιούτε (Εdita Vilkeviciute), η οποία μεράκλωσε, τα πέταξε όλα και κάθισε ξεβράκωτη σε πιάνο με ουρά για να ρίξει κάτι από Ραχμάνινοφ και πάνω. Το κόνσεπτ ανήκει στο περιοδικό 25 Magazine που επέτρεψε στην νεαρά Λιθουανή να ξεδιπλώσει το πολύπλευρο ταλέντο της. Επειδή όμως μόνο με το πιάνο δε γεμίζει το στομάχι, η ερωτική Εντίτε μας χάρισε και μια σειρά από ψαγμένες πόζες έχοντας συνεργάτη αυτή τη φορά την δερμάτινη καμπαρντίνα της.

Είναι αλήθεια ότι τελικά η τέχνη θέλει θυσίες, ρωτήστε όποιον καλλιτέχνη θέλετε να σας το επιβεβαιώσει. Πολλοί καλλιτέχνες δε αρέσκονται να το προχωράνε ακόμα πιο μακριά, όπως το γνωστό μοντέλο Εντίτα Βιλκεβιτσιούτε (Εdita Vilkeviciute), η οποία μεράκλωσε, τα πέταξε όλα και κάθισε ξεβράκωτη σε πιάνο με ουρά για να ρίξει κάτι από Ραχμάνινοφ και πάνω.

Το κόνσεπτ ανήκει στο περιοδικό 25 Magazine που επέτρεψε στην νεαρά Λιθουανή να ξεδιπλώσει το πολύπλευρο ταλέντο της. Επειδή όμως μόνο με το πιάνο δε γεμίζει το στομάχι, η ερωτική Εντίτε μας χάρισε και μια σειρά από ψαγμένες πόζες έχοντας συνεργάτη αυτή τη φορά την δερμάτινη καμπαρντίνα της.