Ιδρώνεις στο πλευρό της

07.03.2013
Πραγματικά ιδρώνει κανείς στο πλευρό της Σάμπιαν Ράνσομ (Sabian Ransome), όταν βλέπει την καυτή της φωτογράφηση στο Playboy της Νότιας Αφρικής (Μάρτιος 2013). Άκρως δυναμική η νεαρή μοντέλα σπουδάζει Sport Science σε πανεπιστήμιο της Νοτίου Αφρικής και κυριολεκτικά δε σταματά να γυμνάζεται! Το γυμναστήριο είναι το δεύτερο σπίτι της ενώ εξίσου αυστηρό πρόγραμμα ακολουθεί και στη διατροφή της! Την Σάμπιαν την ανάβουν οι πνευματώδεις και γεμάτοι αυτοπεποίθηση άνδρες, ενώ απεχθάνεται τα χονδροειδή αστεία που αφορούν τις γυναίκες. Στο ραντεβού των ονείρων της θα ήθελε να τρώει ένα μπέργκερ από τα McDonalds και να έχει μία ενδιαφέρουσα συζήτηση. Αγαπημένες της ταινίες φέτος, «Η Ζωή του Πι», το «Djangο» και το «Χόμπιτ» .

Πραγματικά ιδρώνει κανείς στο πλευρό της Σάμπιαν Ράνσομ (Sabian Ransome), όταν βλέπει την καυτή της φωτογράφηση στο Playboy της Νότιας Αφρικής (Μάρτιος 2013).
Άκρως δυναμική η νεαρή μοντέλα σπουδάζει Sport Science σε πανεπιστήμιο της Νοτίου Αφρικής και κυριολεκτικά δε σταματά να γυμνάζεται! Το γυμναστήριο είναι το δεύτερο σπίτι της ενώ εξίσου αυστηρό πρόγραμμα ακολουθεί και στη διατροφή της!
Την Σάμπιαν την ανάβουν οι πνευματώδεις και γεμάτοι αυτοπεποίθηση άνδρες, ενώ απεχθάνεται τα χονδροειδή αστεία που αφορούν τις γυναίκες. Στο ραντεβού των ονείρων της θα ήθελε να τρώει ένα μπέργκερ από τα McDonalds και να έχει μία ενδιαφέρουσα συζήτηση. Αγαπημένες της ταινίες φέτος, «Η Ζωή του Πι», το «Djangο» και το «Χόμπιτ» .