Μαχιντεβράν Σουλτάν και τα κουκιά μπαγλάν

05.03.2013
Η απόλυτη αντίπαλος της Χουρέμ στην καρδιά του Σουλτάνου Σουλεϊμάν! Η Μαχιντεβράν Σουλτάν, στην τηλεοπτική σειρά Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, είναι η πρώτη παλλακίδα του Σουλτάνου και η μητέρα του διαδόχου. Μελαχρινή, μυστηριώδης, αλλά και καταφρονεμένη από τον Σουλτάνο, η Μαχιντεβράν από καλή καγαθή γίνεται πιο ιντριγκαδόρισσα και από την κοκκινομάλλα Χουρέμ. Το όνομα της στα τούρκικα σημαίνει «αυτή που είναι πάντα όμορφη», και της το έδωσε ο ίδιος ο Σουλτάνος Σουλεϊμάν, αφού λέγεται ότι ήταν η πιο όμορφη γυναίκα στην ιστορία της Οθωμανικής εποχής, με καστανά μαλλιά και υγρά πράσινα μάτια. Ο λόγος για την αγαπημένη στη γειτονική Τουρκία 32χρονη ηθοποιό Νουρ Αϊσάν (Nur Aysan), η οποία παίζει με μεγάλη επιτυχία το ρόλο της Μαχιντεβράν... Μισή Τουρκάλα μισή Γερμανίδα, η Νουρ σπούδασε ενδυματολόγος, αλλά έκανε για λίγο καιρό και την τηλεπαρουσιάστρια ειδήσεων. Η καριέρα της απογειώθηκε με το ρόλο της στον Σουλεϊμάν, ενώ λέγεται ότι με την Χουρέμ είναι καλές φίλες εκτός πλατό. Μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της επέστρεψε στο πατρικό της όνομα Nur Fettahoğlu... Χ.Τ.

Η απόλυτη αντίπαλος της Χουρέμ στην καρδιά του Σουλτάνου Σουλεϊμάν! Η Μαχιντεβράν Σουλτάν, στην τηλεοπτική σειρά Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής, είναι η πρώτη παλλακίδα του Σουλτάνου και η μητέρα του διαδόχου. Μελαχρινή, μυστηριώδης, αλλά και καταφρονεμένη από τον Σουλτάνο, η Μαχιντεβράν από καλή καγαθή γίνεται πιο ιντριγκαδόρισσα και από την κοκκινομάλλα Χουρέμ.

Το όνομα της στα τούρκικα σημαίνει «αυτή που είναι πάντα όμορφη», και της το έδωσε ο ίδιος ο Σουλτάνος Σουλεϊμάν, αφού λέγεται ότι ήταν η πιο όμορφη γυναίκα στην ιστορία της Οθωμανικής εποχής, με καστανά μαλλιά και υγρά πράσινα μάτια.

Ο λόγος για την αγαπημένη στη γειτονική Τουρκία 32χρονη ηθοποιό Νουρ Αϊσάν (Nur Aysan), η οποία παίζει με μεγάλη επιτυχία το ρόλο της Μαχιντεβράν... Μισή Τουρκάλα μισή Γερμανίδα, η Νουρ σπούδασε ενδυματολόγος, αλλά έκανε για λίγο καιρό και την τηλεπαρουσιάστρια ειδήσεων.

Η καριέρα της απογειώθηκε με το ρόλο της στον Σουλεϊμάν, ενώ λέγεται ότι με την Χουρέμ είναι καλές φίλες εκτός πλατό. Μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της επέστρεψε στο πατρικό της όνομα Nur Fettahoğlu...

Χ.Τ.