Γυμνή θεά με άρωμα κουβανέζικου... πούρου

05.03.2013
Ήθελε να γίνει διάσημη ανά την υφήλιο και το κατάφερε ποζάροντας φιλήδονα στο εξώφυλλο του Μεξικάνικου Playboy (τεύχος Μαρτίου 2013)! Η καυτή 38χρονη παρακαλώ(!) κουβανή, Αϊλίν Μούχικα (Aylin Mujica), επαγγέλλεται ηθοποιός, μοντέλο και …μπαλαρίνα. Βγήκε στον κόσμο του θεάματος στα 8 της χρόνια, σπούδασε χορό στην Εθνική Σχολή Χορού της Κούβας, τέχνες στο Ανώτατο Ινστιτούτο Τεχνών και υποκριτική στο αντίστοιχη σχολή της χώρας της. Έχει κάνει άπειρες διαφημίσεις και Video clip, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές κουβανέζικες σαπουνόπερες. Εχει παντρευτεί 3 φορές, μία με έναν κουβανό μουσικό, μία με έναν Μεξικανό τηλεοπτικό παραγωγό και μία με έναν ηθοποιό και έχει τρία παιδιά! Αυτή της η φωτογράφηση για το Playboy είναι σίγουρα το απόγειο της μέχρι τώρα καριέρας της και το μέλλον της διαγράφεται λαμπρό, καθώς ήδη οι επαγγελματικές προτάσεις πέφτουν βροχή!

Ήθελε να γίνει διάσημη ανά την υφήλιο και το κατάφερε ποζάροντας φιλήδονα στο εξώφυλλο του Μεξικάνικου Playboy (τεύχος Μαρτίου 2013)!

Η καυτή 38χρονη παρακαλώ(!) κουβανή, Αϊλίν Μούχικα (Aylin Mujica), επαγγέλλεται ηθοποιός, μοντέλο και …μπαλαρίνα. Βγήκε στον κόσμο του θεάματος στα 8 της χρόνια, σπούδασε χορό στην Εθνική Σχολή Χορού της Κούβας, τέχνες στο Ανώτατο Ινστιτούτο Τεχνών και υποκριτική στο αντίστοιχη σχολή της χώρας της. Έχει κάνει άπειρες διαφημίσεις και Video clip, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές κουβανέζικες σαπουνόπερες.
Εχει παντρευτεί 3 φορές, μία με έναν κουβανό μουσικό, μία με έναν Μεξικανό τηλεοπτικό παραγωγό και μία με έναν ηθοποιό και έχει τρία παιδιά!
Αυτή της η φωτογράφηση για το Playboy είναι σίγουρα το απόγειο της μέχρι τώρα καριέρας της και το μέλλον της διαγράφεται λαμπρό, καθώς ήδη οι επαγγελματικές προτάσεις πέφτουν βροχή!