Με αυτές τις ποδάρες πάει «Μες στην καλή χαρά»

26.09.2012
Με αυτές τις ποδάρες θα βολευτεί φέτος στον καναπέ της τηλεοπτικής εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» η 27χρονη Σταρ Ελλάς του 2005, Ευαγγελία Αραβανή. Η 1,78 μ. ξανθιά, πρασινομάτα καλλονή από τη Λευκάδα θα βάλει τα... παπούτσια της Έλενας Παπαβασιλείου (μεταφορικά μιλώντας πάντα )... Αφού το 2005 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος και κατάφερε να προκριθεί στην 15αδα, ακολούθησε καριέρα στο μόντελινγκ με φωτογραφίσεις, εξώφυλλα και επιδείξεις μόδας αλλά και συμμετοχή σε τηλεοπτικές εκπομπές και videoclip. Η Έλενα Παπαβασιλείου σχολίασε την παρουσία της Ευαγγελίας στο «Μες στην καλή χαρά», λέγοντας πώς είναι μία όμορφη κοπέλα και τόνισε πώς έχει ωραία πόδια!

Με αυτές τις ποδάρες θα βολευτεί φέτος στον καναπέ της τηλεοπτικής εκπομπής «Μες στην καλή χαρά» η 27χρονη Σταρ Ελλάς του 2005, Ευαγγελία Αραβανή. Η 1,78 μ. ξανθιά, πρασινομάτα καλλονή από τη Λευκάδα θα βάλει τα... παπούτσια της Έλενας Παπαβασιλείου (μεταφορικά μιλώντας πάντα )...

Αφού το 2005 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος και κατάφερε να προκριθεί στην 15αδα, ακολούθησε καριέρα στο μόντελινγκ με φωτογραφίσεις, εξώφυλλα και επιδείξεις μόδας αλλά και συμμετοχή σε τηλεοπτικές εκπομπές και videoclip. Η Έλενα Παπαβασιλείου σχολίασε την παρουσία της Ευαγγελίας στο «Μες στην καλή χαρά», λέγοντας πώς είναι μία όμορφη κοπέλα και τόνισε πώς έχει ωραία πόδια!