Ετοιμάζει βιβλίο-φωτιά

31.03.2010
Φωτιές έχει ανάψει στο χώρο της σοουμπίζ η απόφαση της Τζούλιας Μπάρκα να γράψει βιβλίο που θα μιλάει για όλους και για όλα. Ήδη πολλοί γνωστοί Αθηναίοι έχουν αρχίσει να χάνουν τον ύπνο τους, καθώς η Τζούλια είναι αποφασισμένη να μιλήσει για τη ζωή της και να αποκαλύψει πολλές αλήθειες!

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Φωτιές έχει ανάψει στο χώρο της σοουμπίζ η απόφαση της Τζούλιας Μπάρκα να γράψει βιβλίο που θα μιλάει για όλους και για όλα. Ήδη πολλοί γνωστοί Αθηναίοι έχουν αρχίσει να χάνουν τον ύπνο τους, καθώς η Τζούλια είναι αποφασισμένη να μιλήσει για τη ζωή της και να αποκαλύψει πολλές αλήθειες! Με μεγαλύτερη αισιοδοξία και διάθεση μετά την περιπέτεια με την υγεία της αντιμετωπίζει τη ζωή η Τζούλια Μπάρκα. Μάλιστα, αισθάνεται έτοιμη να ενταχθεί και πάλι στο χώρο της σοουμπίζ, που τόσο πολύ αγαπάει. Και μπορεί μέχρι σήμερα να έχουν κυκλοφορήσει κάποια βιβλία σχετικά με τη ζωή της, όπως μας δήλωσε όμως, ποτέ δεν είχε δώσει τη συγκατάθεσή της.

Αποφάσισε λοιπόν να ετοιμάσει η ίδια ένα βιβλίο, στο οποίο θα απαντάει σε όλους και σε όλα όσα της έχουν χρεώσει κατά καιρούς. Οι αποκαλύψεις της όμως θα αφορούν και αρκετούς επώνυμους Έλληνες, γι’ αυτό κάποιοι στη σοουμπίζ έχουν αρχίσει να ανησυχούν. Η αδιαφορία κάποιων που κάποτε την είχαν σαν θεά να μην την πάρουν ούτε ένα τηλέφωνο συμπαράστασης στις δύσκολες στιγμές που πέρασε οδήγησαν την Τζούλια στην απόφαση να προχωρήσει στην έκδοση ενός βιβλίου-φωτιά.

Τζούλια, είσαι καλύτερα στην υγεία σου;

«Είμαι πάρα πολύ καλύτερα. Δόξα τω Θεώ!».

Είναι αλήθεια ότι σου έγινε πρόταση να γράψεις ένα βιβλίο στο οποίο θα μιλάς για τη ζωή σου;

«Ναι, είχα μια τέτοια πρόταση και είμαι έτοιμη να προχωρήσω. Αρκετά με εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι».

Τι εννοείς λέγοντας «με εκμεταλλεύτηκαν»;

«Γράφτηκαν βιβλία που με αφορούσαν μετά την περιπέτεια της υγείας μου, που δεν είχαν καν ρωτήσει τους δικούς μου ανθρώπους, αλλά ούτε εμένα, αν συμφωνώ».

Εσύ γιατί θέλησες να γράψεις τέτοιο βιβλίο;

«Γιατί θέλω να μάθει ο κόσμος όλη την αλήθεια. Από τα δικά μου χείλη και όχι από παραπληροφόρηση, που τα μεταφέρουν όπως εκείνοι θέλουν».

Ποιο θα είναι το περιεχόμενό του;

«Θα αναφερθώ ελάχιστα στα παιδικά μου χρόνια. Το μεγαλύτερο μέρος του βιβλίου μου θα αναφέρεται στη ζωή μου και στους ανθρώπους που γνώρισα. Από κολλητούς φίλους που... εξαφανίστηκαν μέχρι και γνωστούς Αθηναίους που δε μου φέρθηκαν σωστά».

Μάλλον θα πρέπει να αρχίσουν να τρέμουν πολλοί για την έκδοσή του;

«Αν κάποιος έχει λόγο να φοβάται, δεν φταίω εγώ. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα κρύψω τίποτα».

Θα αναφερθείς και σε ονόματα;

«Σε κάποια ναι. Σε κάποια άλλα όχι, γιατί σκοπός μου δεν είναι να δημιουργήσω πρόβλημα».

Ποτέ θα κυκλοφορήσει;

«Αν όλα πάνε καλά, πρώτα ο Θεός, μετά το καλοκαίρι. Μέχρι τότε μαζεύω το υλικό και καταγράφω τα πάντα από το παρελθόν».