Φέρνει ανατροπές στην «Εδέμ»

06.04.2010
Αυτοκτονία στα «Μυστικά της Εδέμ»; Η Μελίτα (Χρύσα Παπά) αποκαλύπτει στην Εύα (Φαίη Ξυλά) ότι είναι ζευγάρι με τον Στέφανο (Αλέξανδρος Σταύρου) κι εκείνη θα ανέβει στα βράχια για να κάνει βουτιά στο κενό.

Αυτοκτονία στα «Μυστικά της Εδέμ»; Η Μελίτα (Χρύσα Παπά) αποκαλύπτει στην Εύα (Φαίη Ξυλά) ότι είναι ζευγάρι με τον Στέφανο (Αλέξανδρος Σταύρου) κι εκείνη θα ανέβει στα βράχια για να κάνει βουτιά στο κενό. Ευτυχώς, ο καλός άγγελος της παρέας, ο Λουκάς (Παναγιώτης Πετράκης) θα τη σώσει την τελευταία στιγμή!

Πώς να μη χτυπάνε κόκκινο στις τηλεθεάσεις τα «Μυστικά της Εδέμ»; Ετοιμαστείτε, γιατί μετά το Πάσχα οι σεναριογράφοι Έλενα Ακρίτα και Γιώργος Κυρίτσης έχουν βαλθεί να μας κρατήσουν σε αγωνία.

Το ΛΟΙΠΟΝ, που ξέρει να αποκαλύπτει... μυστικά, γνωρίζει ότι η Εύα θα βρεθεί σε απόγνωση ?αμάν πια αυτό το κορίτσι, δεν το αφήνουν να ευτυχίσει? και θα φτάσει στο... παρά πέντε να κάνει το απονενοημένο βήμα. Ευτυχώς, που ο Λουκάς (Παναγιώτης Πετράκης) θα τη σώσει. Όσο για τον Μάνο (Παναγιώτης Μπουγιούρης), θα ξαναμπεί πολύ αργότερα στη ζωή της, καθώς η Αντιγόνη (Στέλλα Παπαδημητρίου) θα φτάσει να διώξει τον Στέφανο από το σπίτι αν δεν τα ξαναφτιάξει με την Εύα, που κυοφορεί το παιδί του.

Κι όλα αυτά όχι από πολύ μεγάλη αγάπη στο εγγόνι της.

Ας όψεται η διαθήκη του Λαζαρίδη, που ξέροντας τι άπιστη ήταν η γυναίκα του, τα αφήνει όλα στον εγγονό του. Οπότε, αν η Εύα φύγει, πάει περίπατο η περιουσία του Στέφανου. Φαντάζεστε μετά τον Μάνο και τον Στέφανο στον άσο; Άσε που αναμένεται να μπει κι άλλος γοητευτικός στη σειρά, ο εκτελεστής της διαθήκης! Ρόλο για τον οποίο ακούγεται πολύ το όνομα του Κώστα Σπυρόπουλου και τον οποίο θα δούμε να διεκδικεί ερωτικά την Εύα ? και όχι μόνο. Μήπως και η Μελίτα θέλει να συνεχίσει τη ζωή της με νέο έρωτα;