Ποτέ απέναντι από τον Γιάννη

06.04.2010
Η μητρότητα φαίνεται να έχει αλλάξει τη Μαρία Κορινθίου και, όπως η ίδια φαίνεται να απάντησε στους υπεύθυνους του «Dancing With the Stars», βάζει πάνω από τηλεοπτικές κόντρες και τηλεθεάσεις την οικογένειά της!

Πριν από λίγο καιρό το όνομά της ήταν ανάμεσα σε αυτά των επωνύμων που είχαν πρόταση για να συμμετάσχουν στο «Dancing With the Stars». Αρχικά η ιδέα την ενθουσίασε και ήταν έτοιμη να απαντήσει θετικά, τελικά όμως η απόφασή της άλλαξε.

Το γεγονός ότι ο ANT1 επέλεξε το συγκεκριμένο πρόγραμμα να προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21:00 και να ανταγωνιστεί την «Παταγονία» του Mega αναστάτωσε τη νεαρή ηθοποιό.

Μόλις πληροφορήθηκε αυτή την αλλαγή, βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση, αφού αν αποδεχόταν την πρόταση, θα έπρεπε να βρεθεί απέναντι από το σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, που παρουσιάζει το ριάλιτι του Mega. Και μπορεί κάτι τέτοιο να είχε μεγάλο ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές κόντρες και τις τηλεθεάσεις, αλλά η Μαρία δεν ήταν πρόθυμη να τροφοδοτήσει τη δημοσιότητα με κάτι τέτοιο.

Η ηθοποιός, μη θέλοντας να συμμετέχει στην κόντρα αυτή και τη μάχη της τηλεθέασης, τελικά αρνήθηκε να συμμετέχει στο «Dancing With the Stars». Έτσι, για άλλη μια φορά απέδειξε πως στη ζωή και την καριέρα της ακολουθεί το δρόμο της καρδιάς της και δεν χαρίζεται σε κανέναν.