Επιτέλους ελεύθερος ο Χιου Χέφνερ!

10.02.2010
Κυρίες μου, καλά τα νέα σήμερα! Ο ιδρυτής του Playboy θα είναι σύντομα "στην αγορά" και επισήμως!


Κυρίες μου, καλά τα νέα σήμερα! Ο ιδρυτής του Playboy θα είναι σύντομα πάλι "στην αγορά" και επισήμως!

Σύμφωνα με νομικά έγγραφα που ήρθαν στην κατοχή του δίκτυο TMZ, το διαζύγιο του Χιου Χέφνερ (Hugh Hefner) από την Κίμπερλι Χέφνερ (Kimberly Hefner) θα είναι οριστικό στις 11 Μαρτίου.

Πηγές μεταδίδουν ότι το ζευγάρι συμφώνησε τελικά στους όρους με τους οποίους θα τακτοποιήσουν το διαχωρισμό της περιουσίας τους, όροι όμως που είναι αυστηρά απόρρητοι.

Ο 83χρονος Χεφ έκανε αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Σεπτέμβριο. Με τη σύζυγό του όμως, βρισκόταν σε διάσταση από το 1998.

Δεν είχε χρειαστεί να κάνει καμία κίνηση νωρίτερα αφού η συμφωνία που είχαν κάνει με την Κίμπερλι να της πληρώνει ένα συγκεκριμένο ποσό κάθε μήνα και να της επιτρέπει να ζει στο σπίτι που βρισκόταν δίπλα από το Playboy Mansion, λειτουργούσε μια χαρά.

Όμως, τον περασμένο Αύγουστο η Κίμπερλι του έκανε μήνυση ύψους 4 εκατομμυρίων δολαρίων (σχεδόν 3 εκατομμυρίων ευρώ) αφού ο Χιου πούλησε το σπίτι και δεν της έδωσε μέρος των κερδών που εκείνη διεκδικούσε. Από την πλευρά του ο Χεφ υποστηρίζει ότι της έχει δώσει συνολικά περισσότερα από 12 εκατομμύρια δολάρια (σχεδόν 9 εκατομμύρια ευρώ) από τότε που χώρισαν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1989 και έχουν μαζί δύο γιους που σήμερα σπουδάζουν.