Μακρυπούλια: "Επιστρέφω μόνο αν παντρευτούμε"!

16.02.2010
«Μα δεν τελειώσαμε» τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος στη Ζέτα Μακρυπούλια κι εκείνη, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το δέχεται, αλλά με έναν όρο: μόνο αν παντρευτούν! Κάτι που και ο δημοφιλής τραγουδιστής θέλει πολύ.

«Μα δεν τελειώσαμε» τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος στη Ζέτα Μακρυπούλια κι εκείνη, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το δέχεται, αλλά με έναν όρο: μόνο αν παντρευτούν! Κάτι που και ο δημοφιλής τραγουδιστής θέλει πολύ. Οπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, λέει ο λαός. Και μπορεί μεν οι παπαράτσι να μην έχουν συλλάβει τον Αντώνη Ρέμο και τη Ζέτα Μακρυπούλια σε τρυφερά ενσταντανέ, αλλά η επανασύνδεση είναι γεγονός, λένε εκείνοι που γνωρίζουν το ζευγάρι. Δεν είναι τυχαίο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ότι εκείνη ήταν πρώτο τραπέζι πίστα στην πρεμιέρα του στο «Διογένης» αλλά και στα λαμπερά εγκαίνια του καφέ που άνοιξε μαζί με τον Κώστα Πηλαδάκη στα νότια προάστια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η επανασύνδεση έγινε μέσα στις γιορτές και ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η μητέρα του Αντώνη, η οποία κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη γιατί αγαπάει πολύ τη Ζέτα, ενώ κι εκείνη διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί της. Μάλιστα, από πηγές του περιβάλλοντός τους διέρρευσε ότι ο Αντώνης και η Ζέτα στη διάρκεια των εορτών έκαναν κι ένα ταξίδι-αστραπή στο εξοχικό του τραγουδιστή στο Πήλιο. Τι μέλλει γενέσθαι;

Φαίνεται ότι η επόμενη... βόμβα που θα σκάσει στους καλλιτεχνικούς κύκλους δεν θα έχει να κάνει και αυτή τη φορά με διαζύγιο, αλλά με γάμο. Άτομα που γνωρίζουν τη Ζέτα λένε ότι δεν θέλει να χάνει τον καιρό της και επιθυμεί να νοικοκυρευτεί.

Τι το καλύτερο και για τον ίδιο τον Αντώνη, που της έχει αδυναμία και θέλει πολύ να αποκτήσει κι εκείνος παιδί; Αν και τηρούν σιγήν ιχθύος, φαίνεται ότι το έχουν σκεφτεί πολύ σοβαρά και το καλοκαίρι θα... σκάσει ο γάμος. Άλλωστε και ο κόσμος τους αγαπάει πολύ σαν ζευγάρι και θέλει να τους δει παντρεμένους.