Αρναούτογλου: Ολοταχώς για γάμο και παιδί

18.02.2010
Το πήρε απόφαση. Θα το πάρει το κορίτσι ο Γρηγόρης. Φαίνεται ότι επηρεάστηκε από τον καλό του φίλο, τον Αντώνη Ρέμο, που το πάει ολοταχώς για γάμο με τη Ζέτα Μακρυπούλια και μέσα στο καλοκαίρι φαίνεται ότι θα νοικοκυρευτεί κι εκείνος με τη Νάντια.

Το πήρε απόφαση. Θα το πάρει το κορίτσι ο Γρηγόρης. Φαίνεται ότι επηρεάστηκε από τον καλό του φίλο, τον Αντώνη Ρέμο, που το πάει ολοταχώς για γάμο με τη Ζέτα Μακρυπούλια και μέσα στο καλοκαίρι φαίνεται ότι θα νοικοκυρευτεί κι εκείνος με τη Νάντια. Η δήλωσή του σε φωτορεπόρτερ «σύντομα θα φωτογραφίσεις και το γάμο μου» τα λέει όλα! Μπορεί επαγγελματικά η χρονιά να μην ήταν η καλύτερη για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, φαίνεται όμως ότι κερδίζει στην αγάπη. Η Νάντια Μπουλέ είναι η γυναίκα της ζωής του, που τον ακολουθεί σε κάθε του βήμα. Κι εκείνος όμως δεν την αφήνει στιγμή από τα μάτια του. Η σχέση τους έχει δοκιμαστεί στο χρόνο και ο Γρηγόρης έχει βρει στο πρόσωπο της Νάντιας τη σύντροφο που έψαχνε χρόνια. Γι’ αυτό και τον τελευταίο καιρό έχει παραδεχτεί ότι είναι έτοιμος να γίνει πατέρας. Παρόλο που στο παρελθόν οι δυο τους είχαν δηλώσει ότι δεν κάνουν ακόμα σχέδια γάμου, φαίνεται ότι έχουν αλλάξει γνώμη, σύμφωνα με άτομα που τους γνωρίζουν. Ίσως σε αυτό να συνέβαλαν και οι γονείς τους, που είναι παραδοσιακοί και θέλουν να τους δουν να νοικοκυρεύονται και να κάνουν οικογένεια.

Πάντως, στην πρεμιέρα της Νάντιας σε μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης ο Γρηγόρης, όχι μόνο ήταν εκεί, αλλά έκανε και δήλωση σε φωτορεπόρτερ, δείχνοντας έτσι ότι οι προθέσεις του είναι να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας με τη Νάντια. Ο γάμος αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκονται οι συγγενείς και οι φίλοι του παρουσιαστή.