«Ο Ανδρέας με κεράτωσε μες στο ίδιο μας το σπίτι»

12.02.2010
Την ώρα που το διαζύγιο Λάτσιου - Μενεγάκη μονοπωλεί την επικαιρότητα, η πραγματική αιτία ενός άλλου διαζυγίου έσκασε σαν βόμβα μεγατόνων στη σοουμπίζ.

Την ώρα που το διαζύγιο Λάτσιου - Μενεγάκη μονοπωλεί την επικαιρότητα, η πραγματική αιτία ενός άλλου διαζυγίου έσκασε σαν βόμβα μεγατόνων στη σοουμπίζ. Όπως αποκάλυψε η Δήμητρα Ρουμπέση, η πραγματική αιτία του χωρισμού της από τον Ανδρέα Μικρούτσικο είναι ότι επιστρέφοντας από διακοπές στην Κω, τον βρήκε στο σπίτι με άλλη γυναίκα!

«Υπήρχε τρίτο πρόσωπο μέσα στο σπίτι μας. Χωρίσαμε γιατί με απάτησε με άλλη γυναίκα. Δεν σεβάστηκε καν το σπίτι μας. Προσπάθησα να σώσω το γάμο μας, αλλά μετά από αυτό δεν μου έδινε καμία σημασία. Έπρεπε να χειριστώ το θέμα πολύ πιο δυναμικά και σκληρά», δήλωσε η Δήμητρα Ρουμπέση και άρχισε να εξιστορεί ακριβώς πώς βίωσε το περιστατικό που έβαλε τέλος στο γάμο της.

«Του έλεγα να πάμε μαζί στην Κω και δεν ήθελε. Καθώς επέστρεφα, τον έπαιρνα τηλέφωνο, αλλά δεν απαντούσε. Έφτασα στο σπίτι. Μπήκα μέσα και είδα ό,τι είδα. Έπαθα σοκ. Η απάντησή του ήταν: "Παρανοείς κάποια πράγματα, κάνε ό,τι θέλεις". Έφυγε για τη Μήλο, ενώ εγώ αρχικά έμεινα στο σπίτι της Κηφισιάς. Προσπαθήσαμε να λύσουμε τα άλυτα», είπε η κοπέλα σοκαρισμένη και με δάκρυα στα μάτια.

Τι την οδήγησε σ’ αυτό το ξέσπασμα; Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του Ανδρέα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. «Η Δήμητρα δεν μου ζήτησε ποτέ διαζύγιο. Είχαμε κάνει απλώς μια κουβέντα. Όλα αυτά είναι τηλεοπτικά τερτίπια. Θα ήταν άδικο να φάει όλον αυτό τον κυκεώνα των προβλημάτων. Δεν θα ήθελα να μεταθέσω τα προβλήματά μου, παρά το γεγονός ότι ίσως και λόγω θέσης κάποιοι έλεγαν ότι θα έπρεπε να μετατεθούν».