Η καλλιτεχνική τούμπα της Μπιγιονσέ

10.02.2010
Η διάσημη τραγουδίστρια γλίστρησε κατά τη διάρκεια συναυλίας της στη Βραζιλία.


Η διάσημη τραγουδίστρια γλίστρησε κατά τη διάρκεια συναυλίας της στη Βραζιλία, ακολουθώντας την τάση που καθιέρωσαν διάφοροι ομότεχνοι της τους τελευταίους μήνες.

Την αρχή έκανε ο Πίτερ Αντρέ (Peter Andre) με την τούμπα που είχε φάει τον περασμένο Ιούλιο στο μουσικό φεστιβάλ "T4 On the Beach". Τον Νοέμβριο ακολούθησε η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez), όταν έσκασε κάτω φαρδιά πλατιά τραγουδώντας στην απονομή των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων.

Λίγες μέρες αργότερα, στις αρχές Δεκεμβρίου, η εκκεντρική Lady Gaga γλίστρησε πάνω στα δεκαπεντάποντα μποτάκια της με αποτέλεσμα να πέσει με τον πισινό πάνω στη σκηνή σε συναυλία της στον Καναδά.

Η σειρά της Μπιγιονσέ Νόουλες (Beyoncé Knowles) ήρθε την περασμένη Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, σε εμφάνιση της στην Φλοριανόπολη της Βραζιλίας, όταν προσγειώθηκε στους διάσημους γοφούς της στρίβοντας μάλλον απότομα, καθώς τραγουδούσε την επιτυχία της "Irreplaceable".

Η άμεση αντίδραση της έμπειρης σταρ, που πρόσφατα σάρρωσε τα Γκράμι, κερδίζοντας έξι (!) βραβεία, ήταν να κάνει αυτή τη μικρή τούμπα μέρος της χορογραφίας της. Έτσι, η 28χρονη Μπιγιονσέ "πέρασε" εύκολα το ατυχηματάκι της ως ακόμη μία χορευτική κίνηση, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που της συμβαίνει αυτό, αφού το 2007, σε συναυλία στο Ορλάντο είχε πέσει ξανά και μάλιστα από τις σκάλες. Τότε, η τούμπα της ήταν δύσκολο να μασκαρευτεί, αφού είχε πατήσει κατά λάθος την καμπαρντίνα της και είχε κουτρουβαλιαστεί δώδεκα σκαλοπάτια πριν προσγειωθεί κυριολεκτικά με τα μούτρα στο κέντρο της σκηνής.

Η εμφάνιση της Μπιγιονσέ στη Βραζιλία, ήταν μέρος της περιοδείας στην Αμερική, που ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο από τον Καναδά και θα ολοκληρωθεί με τις συναυλίες που θα δώσει στη Χιλή και το Περού.