Οι ψεύτικοι αντίχειρες της Μέγκαν Φοξ

09.02.2010
Η σέξι σταρ ντούμπλαρε τα χέρια της σε διαφήμιση της Motorola που έπαιξε την Κυριακή στον τελικό του Super Bowl.

 

Η σέξι σταρ ντούμπλαρε τα χέρια της σε διαφήμιση της Motorola που έπαιξε την Κυριακή στον τελικό του Super Bowl.

Είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο στο Χόλιγουντ για ντροπαλές -κυρίως- ηθοποιούς να προσλαμβάνουν σωσίες σώματος για να τις αντικαθιστούν στις ερωτικές σκηνές.

Στην περίπτωση όμως της Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού στην πρόσφατη ταινία της "Jennifer's body" έβγαλε πολύ εύκολα τα ρούχα της. Δεν φαίνεται όμως να έχει την ίδια αυτοπεποίθηση όσο αφορά στα χέρια της.

Μάλιστα στη διαφήμιση της Motorola όπου πρωταγωνιστεί -και μπορείτε να δείτε στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση- στρατολόγησε μία σωσία χεριού (!) Στη διαφήμιση που έπαιξε πρώτη φορά την Κυριακή κατά τη διάρκεια του τελικού του Super Bowl εμφανίζεται γυμνή στην μπανιέρα, με αρκετή σαπουνάδα, βέβαια να καλύπτει τα επίμαχα σημεία.

Όσοι όμως κατάφεραν να πάρουν το βλέμμα τους από τα εύλογα σημεία ενδιαφέροντος, παρατήρησαν κάτι παράξενο στα χέρια της, αφού στα κοντινά πλάνα, φαίνεται ένα γυναικείο χέρι με πολύ διαφορετικά δάχτυλα να παίζουν με το κινητό.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός αντιμετωπίζει μια μορφή γενετικής ιδιαιτερότητας εξαιτίας της οποίας οι αντίχειρές της είναι κοντοί, χοντροί, με πολύ μικρά νύχια.

Έτσι, αντί να χρησιμοποιήσει τους δικούς της αντίχειρες για τα κοντινά πλάνα που δείχνουν με λεπτομέρεια το καινούριο μοντέλο της εταιρείας, η Motorola προσέλαβε ένα μοντέλο χεριών.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι αντίθετα με το τι περίμενε η Motorola -να ασχοληθούν, δηλαδή όλοι με τη γυμνή εμφάνιση της καυτής Μέγκαν- οι μπλόγκερς έδειξαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στα χέρια της.

Κάποιος γράφει στο "Celebrity Smack blog": "Το πρόσεξε κανείς άλλος αυτό; Δεν μπόρεσα να μην γελάσω όταν έδειξαν το κοντινό του τηλεφώνου με τα χέρια που σίγουρα δεν είναι της Μέγκαν Φοξ".

Την 30 δευτερολέπτων διαφήμιση, η οποία για να παιχτεί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή υπολογίζεται ότι κόστισε στη Motorola κάτι ανάμεσα σε €1.500.000 με €2.000.000, πρέπει να παρακολούθησαν περίπου 90 εκατομμύρια Αμερικανοί τηλεθεατές.

Στο σποτάκι, η πρωταγωνίστρια της ταινίας "Transformers" παίρνει το μπάνιο της και αναρωτιέται τι θα συνέβαινε αν ανέβαζε τις φωτογραφίες της στο Ίντερνετ. Αφού, λοιπόν, ποζάρει στην κάμερα, λεει: "Αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν τις στείλω;"

Η δράση τότε φεύγει από την μπανιέρα, και περνάει έξω. Ηλεκτρικά σύρματα σκάνε, ένας ηλεκτρολόγος πέφτει από τη σκάλα, επειδή ο συνάδελφός του είναι απορροφημένος από τη διαφήμιση και ζευγάρια μαλώνουν μεταξύ τους.

Τότε η κάμερα γυρίζει στην Φοξ η οποία μονολογεί, απαντώντας στην προηγούμενη ερώτηση της: "Πιθανότατα, τίποτα".

Παρά το μικρό αισθητικό πρόβλημα, οι κοντοί αντίχειρες δεν εμπόδισαν τη Φοξ να γίνει μια από τις πιο σέξι σταρ του Χόλιγουντ. Ο κορυφαίος χειρουργός χεριών Δρ. Στίβεν Μπέντερ είπε στην New York Daily News: "Πρόκειται απλά για κοντά δάχτυλα. Το νύχι του αντίχειρα είναι συχνά πολύ κοντό και πλατύ. Συνήθως είναι κάτι κληρονομικό. Τον αντίχειρα τον χρειάζεσαι για να αγγίζεις τα άλλα δάχτυλα ή για να τσιμπάς. Στην περίπτωση της Μέγκαν Φοξ, φαίνεται ότι μόνο τα τελευταίο κόκαλο του αντίχειρα έχει επηρεαστεί και δεν έχει πειραχτεί ο σύνδεσμος. Για εκείνη, φαίνεται ότι είναι απλά μια αισθητική ατέλεια".