Ο Πίτερ Αντρέ καταρρέει σε τηλεοπτική εκπομπή

04.02.2010
Δεν άντεξε την πίεση που του έφερε ερώτηση σχετικά με το μέλλον των παιδιών του ύστερα από τον πρόσφατο γάμο της πρώην γυναίκας του ο Πίτερ Αντρέ (Peter Andre), και κατάρρευσε στην τηλεόραση.


Δεν άντεξε την πίεση που του έφερε ερώτηση σχετικά με το μέλλον των παιδιών του ύστερα από τον πρόσφατο γάμο της πρώην γυναίκας του ο Πίτερ Αντρέ (Peter Andre), και κατάρρευσε στην τηλεόραση.

Ο κυπριακής καταγωγής τραγουδιστής ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης σήμερα στο τηλεοπτικό δίκτυο SKY όταν ρωτήθηκε σχετικά με τον γάμο της Κέιτι Πράις (Katie Price) με τον Άλεξ Ρέιντ (Alex Reid).

Η ερώτηση αφορούσε συγκεκριμένα τον ρόλο που θα παίξει στη ζωή των παιδιών του ο παλαιστής του κατς, καινούριος σύζυγος της πρώην γυναίκας του.

Ζήτησε να σταματήσουν τη συνέντευξη, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του λέγοντας με πάθος: "Κανείς δεν θα πάρει τα παιδιά μου από μένα".

Η εμφάνιση του 36χρονου Αντρέ στην εκπομπή ήταν προγραμματισμένη, αφού είχε κληθεί για να μιλήσει για το καινούριο του άλμπουμ με τίτλο "Unconditional Love Songs" που πρόκειται να κυκλοφορήσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Συνέπεσε όμως με τα νέα του γάμου της "πρώην" στο Λας Βέγκας το προηγούμενο βράδυ και η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη.

Ο Πίτερ προσπάθησε όσο περισσότερο μπορούσε να αποφύγει ερωτήσεις σχετικά με τον γάμο, επαναλαμβάνοντας συνέχεια ότι το μοναδικό του ενδιαφέρον είναι τα παιδιά του.

Όταν πιέστηκε να μιλήσει για τον Ρέιντ είπε: "Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ. Δεν με νοιάζει καθόλου, λυπάμαι".

Είπε ότι ο 4χρονος Τζούνιορ (Junior) και η 2 ετών Πρινσές (Princess) δεν ήξεραν ακόμη ότι η Πράις -γνωστή και ως Τζόρνταν- είχε ξαναπαντρευτεί, προσθέτοντας: "Υποθέτω ότι θα πρέπει να τους το εξηγήσω".

Η συνέντευξη όμως, άλλαξε πορεία, όταν η δημοσιογράφος έπαιξε ένα απόσπασμα από παλιότερη συνέντευξη του Ντιούιτ Γιορκ (Dwight Yorke), πατέρα του τρίτου -και με ειδικές ανάγκες- παιδιού της Τζόρνταν, του 7χρονου Χάρβεϊ (Harvey). Ο Αντρέ δεν ξεχώρισε ποτέ τον Χάρβεϊ από τα δύο βιολογικά παιδιά του, ενώ είχε ζητήσει, μάλιστα, να τον υιοθετήσει. 

Στο βίντεο, το οποίο ο Αντρέ δεν είχε δει πριν, ο Ντιούιτ χαρακτήρισε το αίτημα του τραγουδιστή ως "ασεβές".

Το σχόλιό του εξαγρίωσε τον Αντρέ ο οποίος απάντησε: "Ζήτησα να τον υιοθετήσω επειδή τον αγαπώ, όχι για να είμαι ασεβής. Με θυμώνει λίγο αυτό".

Σε αυτό το σημείο, όπως θα δείτε και στο απόσπασμα που συνοδεύει την είδηση, η δημοσιογράφος τον ρώτησε πως θα ένιωθε ο ίδιος αν ο Ρέιντ ήθελε να υιοθετήσει τα δικά του παιδιά.

Πολύ ταραγμένος, ο Αντρέ απάντησε: "Κανείς δεν θα πάρει τα παιδιά μου από μένα. Και θα πολεμήσω μέχρι θανάτου γι' αυτό". Επανέλαβε: "Κανείς δεν θα πάρει τα παιδιά μου από μένα. Δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο".

Με δάκρυα στα μάτια, τελικά είπε: "Θα προτιμούσα να σταματήσουμε, αν δεν σας πειράζει". Η δημοσιογράφος ζήτησε συγνώμη που τον αναστάτωσε, ενώ αργότερα ενημέρωσε τους τυχόν ανήσυχους θεατές ότι "όλα ήταν μια χαρά".

Η 31χρονη Πράις και ο 34χρονος παλαιστής της, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης σε ένα εκκλησάκι στο Λας Βέγκας την Τρίτη. Σε κοινή τους δήλωση αναφέρουν: "Είμαστε πολύ ερωτευμένοι και ανυπομονούμε για το κοινό μας μέλλον. Λαχταρούμε να γυρίσουμε πίσω και να γιορτάσουμε τον γάμο μας με τους φίλους και τις οικογένειές μας, που ξέρουμε ότι στηρίζουν ολοκληρωτικά τις επιθυμίες μας".

Ο εκπρόσωπός Τύπου του μοντέλου συμπλήρωσε: "Η απόφασή τους να παντρευτούν δεν κρύβει κανένα προμελετημένο εμπορικό σχέδιο ή επικοινωνιακή συμφωνία. Βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στην αγνή αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλο".

Ο Αντρέ και η Πράις ήταν παντρεμένοι για τέσσερα χρόνια -τα οποία μάλιστα μοιραζόταν καθημερινά με τους θαυμαστές τους μέσω του ριάλιτι στο οποίο πρωταγωνιστούσαν- και χώρισαν τον περασμένο Μάιο.

Η Τζόρνταν γνώρισε τον Ρέιντ τον Ιούλιο σε πάρτι κοινού τους φίλου.