Ο έρως χρόνια δεν κοιτά

08.02.2010
Τι και αν παλαιότερα η σχέση μιας επώνυμης γυναίκας με έναν αρκετά μικρότερό της άντρα προκαλούσε πολλά και ποικίλα σχόλια; Σήμερα είναι συνηθισμένο φαινόμενο, ειδικά στο θαυμαστό κόσμο της σοουμπίζ. Ποιες είναι οι Ελληνίδες που κατά καιρούς επέλεξαν να έχουν στο πλευρό τους νεότερους σε ηλικία συντρόφους και ποιες εξακολουθούν να το κάνουν;

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Τι και αν παλαιότερα η σχέση μιας επώνυμης γυναίκας με έναν αρκετά μικρότερό της άντρα προκαλούσε πολλά και ποικίλα σχόλια; Σήμερα είναι συνηθισμένο φαινόμενο, ειδικά στο θαυμαστό κόσμο της σοουμπίζ. Ποιες είναι οι Ελληνίδες που κατά καιρούς επέλεξαν να έχουν στο πλευρό τους νεότερους σε ηλικία συντρόφους και ποιες εξακολουθούν να το κάνουν;

Άννα Βίσση
Την έχουν κατηγορήσει ότι μιμείται συστηματικά τη Μαντόνα. Πάντως, τόσο η «ιέρεια της ποπ» όσο και η απόλυτη Ελληνίδα σταρ έχουν επιβεβαιωμένη προτίμηση στους νεότερους άντρες και μάλιστα τελείως ακομπλεξάριστα δεν τους κρύβουν. Σπύρος Πώρος, Θοδωρής Ζαγοράκης, Απόστολος Γκλέτσος είναι τρεις από τους μικρότερους άντρες με τους οποίους φημολογείται πως διατηρούσε σχέση η Άννα Βίσση. Βέβαια, η ίδια δεν το επιβεβαίωσε ποτέ. Αντίθετα, δεν έκρυψε ποτέ τη σχέση της με τον Λάμπη Λιβιεράτο αλλά και τους κατά πολύ μικρότερούς της, Κώστα Φραγκολιά και Χρήστο Ψωμόπουλο.

Σοφία Αλιμπέρτη
Περιοδικά και blogs επιμένουν κατηγορηματικά πως η γνωστή παρουσιάστρια είναι ζευγάρι με τον αρκετά νεότερό της Παναγιώτη Λιαδέλη, αλλά η ίδια επιμένει πως είναι απλώς δύο πολύ καλοί φίλοι. Πάντως, η ηλικιακή διαφορά της με τον Αλέξανδρο Παρθένη, με τον οποίο ήταν ζευγάρι, έφτανε τα 10 χρόνια. Το αποκάλυψε εμμέσως πλην σαφώς ο ίδιος ο Παρθένης σε συνεντευξή του, που λέγεται ότι ενόχλησε πολύ, όχι μόνο τη Σοφία, αλλά και τη Ναταλία Γερμανού.

«Είμαι 33 ετών. Το ότι με τις δύο τελευταίες μου σχέσεις είχαμε διαφορά 10 και 11 ετών δεν παίζει ρόλο στον άνθρωπο που θέλω να έχω δίπλα μου», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ρούλα Κορομηλά
Δύο σχέσεις με μικρότερους από αυτήν άντρες είχε η Ρούλα Κορομηλά, ωστόσο καμία από τις δύο δεν είχε αίσιο τέλος. Η πρώτη ήταν με τον Στέλιο Ρόκκο, την εποχή της παντοδυναμίας της Ρούλας στην τηλεόραση με το «Μπράβο». Μάλιστα, είχε δημιουργηθεί μεγάλο σκάνδαλο από ένα παθιασμένο φιλί που είχαν ανταλλάξει στα τηλεοπτικά πλατό, το οποίο όμως «κόπηκε» στο μοντάζ της εκπομπής. Το 2000 η Ρούλα παντρεύτηκε τον αρκετά νεότερό της μπασκετμπολίστα Νάσο Γαλακτερό, αλλά 7 χρόνια αργότερα το ζευγάρι χώρισε σε άσχημο κλίμα, διακόπτοντας κάθε είδους επαφή.

Νατάσσα  Θεοδωρίδου
Μετά το χωρισμό της από τον Ανδρέα Φουστάνο έχουν «χρεώσει» πολλούς συντρόφους στη Νατάσσα Θεοδωρίδου, ωστόσο, η ίδια τη μόνη σχέση που παραδέχθηκε ήταν με το νεότερό της επιχειρηματία Σέρρο Μύρτα. Η φιλία που είχαν μεταξύ τους κατέληξε σύντομα σε ερωτική σχέση και σε έναν επίσης ηχηρό χωρισμό. Ο πάγος μεταξύ τους «έσπασε» πέρυσι σε πάρτι γνωστού εφοπλιστή, όπου ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο και συνομίλησαν για λίγη ώρα. Στη Νατάσσα έχουν «χρεώσει» δεσμό και με άλλους νεότερούς της άντρες, όπως ο επιχειρηματίας Γιώργος Μητρόπουλος και ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης, που ουδέποτε φυσικά επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια. Αντίθετα, τηρεί σιγήν ιχθύος σχετικά με τον επίσης νεότερό της Θεόφιλο Τζιώτη, με τον οποίο πλέον πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις.

Ναταλία Γερμανού
Φίλοι και γνωστοί της Ναταλίας επιμένουν πως τη χαρακτηρίζουν τρία πράγματα: η ειλίκρινεια, ο αυτοσαρκασμός και η προτίμησή της στους νεότερους άντρες. Τι απαντάει η ίδια; «Στη ζωή μου είχα εφτά σχέσεις. Όντως οι δύο από αυτές ήταν με άντρες μικρότερους από εμένα. Με τον Αλέξανδρο Παρθένη και τον Θάνο Τζάνη. Ναι, έχω ερωτευτεί νεότερούς μου και μπορεί να μου ξανατύχει στο μέλλον. Για μένα ο ιδανικός άντρας είναι αυτός που έχει περάσει τα 40. Όμως, για κάποιο λόγο με πολιορκούν άντρες που είναι κάτω από τα 35. Αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί δεν με πλησιάζει κανένας ώριμος άντρας, αλλά έρχονται όλα τα προσκοπάκια και τα λυκόπουλα... Ξέρεις τι γίνεται; Οι σαραντάρηδες θέλουν τις εικοσάρες και οι εικοσιπεντάρηδες τις σαραντάρες». Στη Ναταλία έχουν «χρεώσει» βέβαια και σχέσεις με άλλους νεότερούς της, όπως ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο Νίκος Οικονομόπουλος και παλαιότερα ο Γιάννης Αϊβάζης, αν και η ίδια τις διαψεύδει. Όσο για τον Ηλία Βρεττό; Ποτέ δεν θα μάθουμε την αλήθεια, εκτός και αν το αποφασίσουν οι ίδιοι!

Καίτη Γαρμπή
Μπορεί η δημοφιλής τραγουδίστρια να έχει διαφορά ηλικίας από τον Διονύση Σχοινά, αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να δημιουργήσουν μια πραγματικά ευτυχισμένη οικογένεια. Παντρεύτηκαν το 1997 έπειτα από live πρόταση γάμου που έκανε ο Διονύσης στην Καίτη στο «Μπράβο» της Ρούλας Κορομηλά και δύο χρόνια αργότερα γεννήθηκε ο γιος τους, Δημήτρης. Όπως έχουν επανειλημμένα δηλώσει σε συνεντεύξεις τους, η διαφορά ηλικίας ποτέ δεν στάθηκε εμπόδιο στη σχέση τους και αργότερα στο γάμο τους.

Κατερίνα Στανίση
Ο δεσμός της Κατερίνας Στανίση με τον κατά πολύ νεότερό της Κυριακό έχει απασχολήσει έντονα lifestyle έντυπα και μεσημεριανές εκπομπές. Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί, με πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Μάλιστα, τον περασμένο Δεκέμβριο σε συνέντευξή της σε τηλεοπτική έκπομπή είπε ότι η σχέση της με τον Κυριάκο δεν είναι όπως θα την ήθελε. «Υπάρχει η απόσταση και αυτό δεν είναι πάντα καλό. Έχω κάνει ένα γάμο. Δεν είμαι ούτε 20 ούτε 30 για να παντρευτώ. Θέλω ένα σύντροφο να μιλήσουμε. Είμαστε μαζί, γιατί υπάρχει το συναίσθημα». Πάντως, οι δυο τους είναι μαζί κάτι λιγότερο από μια δεκαετία!

Βάνα Μπάρμπα
Η πληθωρική Βάνα στο παρελθόν δεν μας είχε συνηθίσει σε σχέσεις με νεότερούς της άντρες. Η σχέση της με το νεαρό επιχειρηματία Νίκο Τσικλακίδη σίγουρα αποτελεί εξαίρεση. Παρά τα χρόνια που τους χωρίζουν, οι δυο τους ζουν τους τελευταίους μήνες ένα θυελλώδη έρωτα, με αρκετές διακυμάνσεις - χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Μέχρι και εξώδικα λέγεται πως αντάλλαξαν κάποια στιγμή. Όλα αυτά όμως είναι πλέον παρελθόν. Η Βάνα δηλώνει πολύ ερωτευμένη με το νεαρό επιχειρηματία και με νόημα απαντά σε όσους τη ρωτάνε αν θα παντρευτεί: «Πού το ξέρετε; Μπορεί να έχει ήδη γίνει κρυφά».