Στην εντατική η γυναίκα του Τσάρλι Σιν

21.01.2010
Με υψηλό πυρετό και μια μόλυνση που προέκυψε ύστερα από χειρουργείο στο στόμα, εισήχθη την Τετάρτη στο νοσοκομείο η Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller). Το γεγονός αυτό πιθανότατα να καθυστερήσει για ακόμη μια φορά τη δίκη για την υπόθεση άσκησης βίας από πλευράς του ηθοποιού, που εκκρεμεί, δήλωσε ο δικηγόρος της.


Mε υψηλό πυρετό και μια μόλυνση που προέκυψε ύστερα από χειρουργείο στο στόμα, εισήχθη την Τετάρτη στο νοσοκομείο η Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller). Το γεγονός αυτό πιθανότατα να καθυστερήσει για ακόμη μια φορά τη δίκη για την υπόθεση άσκησης βίας από πλευράς του ηθοποιού, που εκκρεμεί, δήλωσε ο δικηγόρος της.

Συγκεκριμένα ο Γιέιλ Γκάλαντερ (Yale Galanter) είπε ότι ο πυρετός είχε ξεπεράσει τους 40°C όταν η Μπρουκ πήγε στο "Sherman Oaks Hospital" νωρίς την Τετάρτη το πρωί και εισήχθη αμέσως στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

"Ταλαιπωρείται από μια μόλυνση που προέκυψε ως αποτέλεσμα στοματικού χειρουργείου που είχε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα", εξήγησε ο Γκάλαντερ. "Οι γιατροί είναι ανήσυχοι και προσπαθούν να την θέσουν υπό έλεγχο".

Η Μπρουκ Μιούλερ βρισκόταν στο σπίτι της στο Λος Άντζελες όταν παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα στα δόντια της που χρειάστηκε αμέσως χειρουργείο. Η συνέχεια είναι γνωστή. Μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα, λέει ο Γκάλαντερ, είχε πάρει μεγάλες δόσεις αντιβίωσης. Η μόλυνση βελτιώθηκε πολύ αλλά είχε ταυτόχρονα εκδηλωθεί πνευμονία και γι' αυτό και η Μπρουκ θα παραμείνει στην εντατική, για όσο χρειαστεί.

Στο μεταξύ, ο Γκάλαντερ είπε ότι το γραφείο του εισαγγελέα στο Άσπεν του Κολοράντο συμφώνησε να επισκεφτεί ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen's) τη σύζυγό του στο νοσοκομείο, κάνοντας δεκτό το αίτημα του ηθοποιού. Το ζευγάρι είναι αναγκασμένοι από δικαστική εντολή να μένουν μακριά ο ένας από τον άλλο και να μην έχουν καμιά επικοινωνία μεταξύ τους.

Την Τετάρτη, ένας δικαστής δέχτηκε το αίτημα του Σιν να τροποποιηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα, έτσι ώστε να μπορέσει να δει τη γυναίκα του στο νοσοκομείο, αλλά η αλλαγή αυτή ισχύει μόνο όσο καιρό εκείνη θα νοσηλεύεται εκεί. Ο όρος για παρενόχληση παραμένει σε ισχύ και αν η Μπρουκ ζητήσει από τον άντρα της να φύγει, εκείνος θα πρέπει να το κάνει.

Αυτή η διαταγή επρόκειτο να είναι το θέμα της ακρόασης που θα γινόταν την Παρασκευή, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο αν θα πραγματοποιηθεί τελικά. Ο Γκάλαντερ, είπε ότι η Μπρουκ Μιούλερ δεν θα έχει αναρρώσει επαρκώς ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει ως το Άσπεν. Η ακρόαση είχε πάρει άλλη μια αναβολή και ο δικηγόρος ζήτησε τώρα μια ακόμη.

Ο εκπρόσωπος του Τσάρλι Σιν, Σταν Ρόζενφιλντ (Stan Rosenfield) είπε πως κατά πόσο ξέρει, θα έπρεπε οι δικηγόροι και των δύο πλευρών να έχουν ζητήσει αναβολή. "Δεν έχω ενημερωθεί για κάτι τέτοιο", είπε ο Ρόζενφιλντ.

Η Μπρουκ και ο Τσάρλι αναμενόταν να παρουσιαστούν στο Άσπεν, όπου η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι τους την ημέρα τω Χριστουγέννων. Αναμενόταν να ζητήσουν από τον δικαστή να ακυρώσει, ή να αναθεωρήσει τα ασφαλιστικά μέτρα που τους εμποδίζει το ζευγάρι να έρθουν σε επαφή, ο ένας με τον άλλο. Τέτοιου είδους ασφαλιστικά μέτρα είναι δεδομένα σε περιπτώσεις υποτιθέμενης οικογενειακής βίας.

Οι εισαγγελείς, βέβαια, αντιτίθενται στην αίτηση.

Σε ένορκη κατάθεσή του, ένας αστυνομικός δήλωσε ότι η Μπρουκ Σιν του είχε πει πως ο ηθοποιός την είχε καρφώσει στο κρεβάτι ενώ κρατούσε μαχαίρι στο λαιμό της, λέγοντάς της ότι "καλύτερα να ζει με τον φόβο". Ο αξιωματικός, πρόσθεσε ότι ο άντρας της επίσης τη είπε ότι θα μπορούσε να προσλάβει πρώην αστυνομικούς που "ξέρουν πώς να κάνουν τη δουλειά και δε θα αφήσουν κανένα ίχνος".

Ο Τσάρλι Σιν αρνείται ότι απείλησε τη γυναίκα του. Η πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο για αυτές τις κατηγορίες έχει τώρα προγραμματιστεί για τις 8 Φεβρουαρίου.

Νωρίτερα, ο Γκάλαντερ είχε ζητήσει από το δικαστήριο να επιτρέψουν στην πελάτισσά του να συμμετάσχει στην ακρόαση αυτής της εβδομάδας από το τηλέφωνο εξαιτίας του χειρουργείου. Το αίτημά του δεν έγινε δεκτό, αλλά η ακρόαση επαναπρογραμματίστηκε.

Οι Σιν, που έχουν δύο παιδάκι, δίδυμα αγοράκια, έχουν δηλώσει ότι θέλουν να συμφιλιωθούν.