Ξανά μαζί Άνιστον και Μπάτλερ;

21.01.2010
Στην πρόσφατη κοινή τους εμφάνιση στις Χρυσές Σφαίρες, φάνηκε ότι η σχέση της Τζένιφερ Άνιστον (Jenifer Aniston) με τον Τζέραρντ Μπάτλερ (Gerard Butler) μάλλον αναζωπυρώθηκε.

Στην πρόσφατη κοινή εμφάνισή τους στις Χρυσές Σφαίρες φάνηκε ότι η σχέση της Τζένιφερ Άνιστον (Jenifer Aniston) με τον Τζέραρντ Μπάτλερ (Gerard Butler) μάλλον αναζωπυρώθηκε.

Φαινόταν ότι η καημένη η Τζένιφερ δεν θα έβρισκε πια την ευτυχία. Μετά και το ταπεινωτικό χτύπημα που δέχτηκε τον περασμένο μήνα όταν ο πρώην καλός της, ηθοποιός Βινς Βον (Vince Vaughn) παντρεύτηκε μια Καναδή μεσίτρια την οποία γνώρισε αμέσως μετά το τέλος της δικής τους σχέσης, τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα.

Φαίνεται όμως η σχέση της με τον "σκληρό" βρετανό ηθοποιό αναζωπυρώθηκε φέρνοντας πάλι το χαμόγελο στα χείλη της.

Η 40χρονη Άνιστον και ο κινηματογραφικός "Λεωνίδας" παρουσίασαν μαζί το βραβείο για το καλύτερο σενάριο στην πρόσφατη τελετή Χρυσών Σφαιρών. Και σύμφωνα με μάρτυρες, οι δυο τους έφυγαν μαζί και συνέχισαν τη βραδιά με πολύ καλή διάθεση. Ήταν μάλιστα τόσο φανερό το παιχνίδι μεταξύ τους που λέγεται ότι οι διοργανωτές γελούσαν και τους "κορόιδευαν" μιλώντας στα γουόκι-τόκι τους.

Πηγές αποκάλυψαν ότι: "Μετά το βραβείο, έπιναν σαμπάνια στα παρασκήνια. Κάποια στιγμή μάλιστα 'ξέφυγαν' αρκετά. Ήταν κολλημένοι ο ένας στον άλλον όλο το βράδυ". Ο 40χρονος Σκωτσέζος εντυπωσιάστηκε από την εμφάνιση της Τζεν στο κόκκινο χαλί. Η ίδια πηγή αναφέρει: "Έδειχναν σίγουρα ότι ήταν ζευγάρι. Το σχολίασαν όλοι ο παραγωγοί του σόου".

Αργότερα, σε ένα από τα πάρτι που δόθηκαν μετά την τελετή απολάμβαναν ο ένας την παρέα του άλλου καθώς συνέχισαν να πίνουν σαμπάνια, αυτή τη φορά όμως μαζί με την φίλη της Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox) και τον σύζυγό της Ντέιβιντ Αρκέτ (David Arquette).

Σύμφωνα με κάποιον άλλο παραβρισκόμενο, μάλιστα, η Τζέν, που εξασφάλισε όλη την προσοχή φορώντας μια μαύρη τουαλέτα με αβυσσαλέο σκίσιμο στα πλάγια, δεν σταμάτησε να ψιθυρίζει στο αυτό του Τζέραρντ όλο το βράδυ.

Οι δυο τους πρωτοήρθαν κοντά στα γυρίσματα της ταινίας "The Bounty Hunter" στην οποία συμπρωταγωνιστούσαν, πέρσι το καλοκαίρι. Στον απόηχο του φιλμ, η χημεία μεταξύ του ήταν διάχυτη σε όλο το φιλμ, όπου όλες οι προσωπικές τους σκηνές ήταν κάτι παραπάνω από έντονες.

Το ζευγάρι είχε χρεωθεί τότε με κρυφά ραντεβουδάκια εκτός γυρισμάτων, με διάφορες πηγές να μιλούν για πεταχτά φιλιά ανάμεσα σε σκηνές και για τον χρόνο που περνούσαν οι δυο τους στο καμαρίνι της 40χρονης ηθοποιού. Εκείνο τον καιρό όμως, ο Τζέραλντ επέμενε ότι ήταν "απλά φίλοι".

Η Τζένιφερ ήταν παντρεμένη με τον Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) για περίπου πέντε χρόνια πριν από το διαζύγιό τους το 2005. Στη συνέχεια έβγαινε με τον Βον και από τότε, είχε σύντομους δεσμούς με το μοντέλο Πολ Σκάλφορ (Paul Sculfor) και τον μουσικό Τζον Μάγιερ (John Mayer). Με τον Μάγιερ χώρισαν τον περασμένο Μάρτιο, αλλά εκείνος σήμερα δηλώνει: "Ποτέ δεν ξεπέρασα τον χωρισμό μου με την Τζένιφερ. Ήταν μια από τις χειρότερες περιόδους στη ζωή μου".