Η στρουμπουλή Gaga πριν γίνει Lady

22.01.2010
Λίγα χρόνια προτού η διάσημη Lady Gaga γίνει η εκκεντρική τραγουδίστρια που γνωρίζουμε σήμερα, είχε πρωταγωνιστήσει χωρίς να το γνωρίζει σε μία από τις διασημότερες εκπομπές του αμερικάνικου "MTV".
Λίγα χρόνια προτού η διάσημη Lady Gaga γίνει η εκκεντρική τραγουδίστρια που γνωρίζουμε σήμερα, είχε πρωταγωνιστήσει χωρίς να το γνωρίζει σε μία από τις διασημότερες εκπομπές του αμερικάνικου "MTV".

Η εκπομπή με τίτλο "Boiling Points" έκανε φάρσες σε διάφρους ανυποψίαστους περαστικούς, δίνοντας έπαθλο 100 δολαρίων σε εκείνους που θα κατάφερναν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους.

Στο εν λόγω επεισόδιο του 2005, η τότε άγνωστη Στέφανι Τζερμανότα (Stefani Germanotta) διαγωνίζεται (χωρίς να το ξέρει) μαζί με άλλους δύο νεαρούς, στο να κρατήσει την ψυχραιμία της σε ένα "τρελό" εστιατόριο της Νέας Υόρκης.

Ο "χρόνος βρασμού" που έπρεπε να ξεπεράσει χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της ήταν τα 14 λεπτά, αλλά η 23χρονη σήμερα Gaga, δεν τα κατάφερε και έτσι έχασε το έπαθλο των 100 δολαρίων. Στα 12 λεπτά εμφάνισής της, η κατά κόσμον Στέφανι, άρχισε να βρίζει τη σερβιτόρα για το γεμάτο σκουπίδια φαγητό που της σέρβιρε και χρειάστηκαν πολλά "μπιπ" για να καλύψουν τις εκφράσεις της.

Φυσικά, στην παρθενική της τηλεοπτική εμφάνιση, η Lady Gaga δεν θυμίζει σε τίποτα το σημερινό της εαυτό, αφού είχε μαύρα μαλλιά, εφηβικό ντύσιμο και στρογγυλεμένα μαγουλάκια. Πάντως, η ίδια η τραγουδίστρια δεν ντρέπεται για το παρελθόν της, γι' αυτό σε πρόσφατη εμφάνισή της στο σόου της Όπρα Γουίνφρεϊ, έδειξε πολλές φωτογραφίες από την παιδική και εφηβική της ηλικία.

Ταυτόχρονα, ο φίλος της και διάσημος μπλόγκερ Πέρεζ Χίλτον, κάνει συχνά αφιερώματα στην Lady με φωτογραφικό υλικό από την εποχή προτού να γίνει διάσημη ή φίλη του Στέφανι!

Αυτή την εβδομάδα, η Lady Gaga επέστρεψε στη σκηνή μετά τη μάχη που έδωσε με το πρόβλημα εξάντλησης και υπερκόπωσης που την ταλαιπώρησε. Μετά τη συναυλία που έδωσε στη Νέα Υόρκη με νέο λουκ που θύμιζε το Μέριλιν Μάνσον και κίτρινα μαλλιά, η Gaga ξεκίνησε να μοιράζει αυτόγραφα στους θαυμαστές της.

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να παρακολουθήσετε την φάρσα του 2005 στη Lady Gaga: