"Έτσι χούφτωσα τον Ντέιβιντ Μπέκαμ"

22.01.2010
Συναγερμός σήμανε ανάμεσα στους σωματοφύλακες του Ντέιβιντ Μπέκαμ όταν ιταλίδα παρουσιάστρια αποπειράθηκε να πιάσει τα γεννητικά όργανα του διάσημου ποδοσφαιριστή, κατά τη διάρκεια άτυπης συνέντευξης που έδινε στους δημοσιογράφους στη μέση του δρόμου.

Συναγερμός σήμανε ανάμεσα στους σωματοφύλακες του Ντέιβιντ Μπέκαμ όταν ιταλίδα παρουσιάστρια αποπειράθηκε να πιάσει τα γεννητικά όργανα του διάσημου ποδοσφαιριστή, κατά τη διάρκεια άτυπης συνέντευξης που έδινε στους δημοσιογράφους στη μέση του δρόμου.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο Μπέκαμ, που αυτή την εποχή παίζει για την AC Milan, έμεινε άφωνος και οδηγήθηκε στο αυτοκίνητο του από το προσωπικό της ασφάλειας του απόλυτα σοκαρισμένος, ενώ κάποιοι άλλοι σωματοφύλακες προσπαθούσαν να απομακρύνουν τη θρασύτατη παρουσιάστρια, η οποία επέμεινε να τον κυνηγάει και να κάνει επιθετικά σχόλια.

Αυτουργός του επεισοδίου, που καταγράφηκε από τις κάμερες για τις ανάγκες του σατυρικού σόου "Le Iene" (Οι Ύαινες), ήταν η παρουσιάστρια Έλενα δι Τσότσιο (Elena di Cioccio), η οποία είχε προετοιμαστεί για την επίθεση φορώντας κίτρινα λαστιχένια γάντια κουζίνας.

Πριν την προβολή του βίντεο, η Τσότσιο είχε εξηγήσει στους τηλεθεατές ότι ήθελε να διαπιστώσει αν τα απόκρυφα του σταρ, όπως διακρίνονται στις διαφημίσεις εσωρούχων του Τζόρτζιο Αρμάνι (Giorgio Armani) έχουν τις ίδιες εντυπωσιακές διαστάσεις και στην πραγματικότητα:

"Έχουμε δει καταπληκτικές φωτογραφίες του Ντέιβιντ Μπέκαμ με τα εσώρουχα, όπου φαίνεται ιδιαίτερα προικισμένος και έχουμε ακούσει τη γυναίκα του να λέει ότι έχει καλό εξοπλισμό και γι' αυτό τον αποκαλεί τα 'Χρυσά Μπαλάκια'.

Βέβαια, η εικόνα του μπορεί να έχει ξεθωριάσει λίγο, τώρα που αντικαταστάθηκε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo) στις διαφημίσεις του Αρμάνι, αλλά θέλαμε να δούμε αν τα προσόντα του είναι τόσο εντυπωσιακά όσο και στις φωτογραφίες, ή αν είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας", είπε η Τσοτσιο στην εισαγωγή της.

Μετά το επεισόδιο, η ίδια δεν δίστασε να εκθέσει το διάσημο ζεύγος στον φακό. "Τα έπιασα, αλλά είναι μικρά", αποκάλυψε: "Ντέιβιντ μας κορόιδεψες όλους. Τι είχες βάλει εκεί; Βαμβάκι; Είναι όλα κόλπο".

Χτες το βράδυ ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή διασκέδασε το περιστατικό λέγοντας ότι ήταν ένα αθώο αστείο κι ότι η παρουσιάστρια το μόνο που κατάφερε να πιάσει ήταν ένα μέρος από το μπατζάκι του Μπέκαμ.

Τα σάιτ των οπαδών της AC Milan ξεχείλισαν από αρνητικούς χαρακτηρισιμούς για την "ηλίθια" Τσότσιο και μερικά από αυτά μάλιστα κάποια ισχυρίζονται ότι θα πρέπει να συλληφθεί για σεξουαλική παρενόχληση.