Ο πρώην της Έιμι με τραβεστί-σωσία της

22.01.2010
Ο Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ έβγαινε με έφηβο τραβεστί που εμφανίζονταν ως σωσίας της πρώην γυναίκας του, Έιμι Γουάνχαουζ.

Ο Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ (Blake Fielder Civil) έβγαινε με έφηβο τραβεστί που εμφανίζονταν ως σωσίας της πρώην συζύγου του, Έιμι Γουάνχαουζ (Amy Winehouse).

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της εφημερίδας Sun, o 31χρονος ναρκομανής εμφανίστηκε πολλές φορές συνεχόμενα στα αγαπημένα του νυχτερινά στέκια έχοντας στο πλευρό του τη μελαχρινή Μία ΜακΧιού (Mia McHugh), με την οποία έμεινε έξι φορές σε ξενοδοχείο και σε σπίτι φίλου του. Όπως είχε ανακαλύψει κι ο ίδιος από το πρώτο βράδυ, η ΜακΧιού βρίσκεται στο προεγχειρητικό στάδιο της μεταμόρφωσης της σε γυναίκα και μάλιστα το είπε και στην Έιμι, ότι επρόκειτο για αγόρι.

Τώρα, το ζευγάρι έχει χωρίσει, αλλά τις τελευταίες δύο μέρες ο Μπλέικ έκανε απεπλισμένες προσπάθειες να έρθει σε επαφή με την Μία προκειμένου να την πείσει να μην δημοσιοποιήσει το ειδύλλιο τους. Όπως της είπε, η σχέση αυτή θα τον γελοιοποιούσε και φοβόταν τι θα πουν οι φίλοι του.

Ο 31χρονος Φίλντερ γνώρισε τη 17χρονη Μία μέσω Facebook τον Οκτώβριο, αφού εκείνη είχε κάνει προσθετική στήθους, περιμένοντας να κλείσει τα δεκαοκτώ για να προχωρήσει σε πλήρη αλλαγή φύλου.

Το επόμενο βράδυ, πριν περάσουν 24 ώρες, τη συνάντησε σε οικονομικό ξενοδοχείο γνωστής αλυσίδας, για να περάσουν μαζί μια βραδιά πάθους. "Μου είπε: 'Μου θυμίζεις την Έιμι. Είσαι τόσο όμορφη", ισχυρίζεται η Μία.

Αφού συναντήθηκαν στον σταθμό του Σεν Πάνκρας, ο Μπλέικ, που τους τελευταίους τρεις μήνες βλέπει κρυφά και την Έιμι, πήγε τη Μία σε τοπική παμπ στο ανατολικό Λονδίνο.

"Με σύστησε στους φίλους του ως το νέο του κορίτσι. Μέσα σε λίγα λεπτά άρχισε να με πασπατεύει πάνω στο τραπέζι του μπιλιάρδου, χωρίς να έχει καταλάβει ότι είμαι τρανσέξουαλ. Έπαιρνε κοκαΐνη στις τουαλέτες και βγαίνοντας έτριβε τη μύτη του. Ήταν παράξενα. Ένιωθα άβολα αλλά τον γούσταρα, γι' αυτό και έμεινα. Μετά με πήγε στο ξενοδοχείο", αποκαλύπτει η ανήλικη:

"Παίξαμε τολμηρά παιχνίδια και καταλήξαμε να φιλιόμαστε χαλαρά. Καθώς βρισκόμουν ξαπλωμένη, με χάιδευε παντού. Μετά ξαφνικά το κατάλαβε. Σταμάτησε, με κοίταξε και με ρώτησε, 'είσαι τρανσέξουαλ'; Του είπα ναι και απλά χαμογέλασε. Μου έκανε συνεχείς ερωτήσεις γι' αυτό. Είχε εντυπωσιαστεί από το καρύδι στο λαιμό μου κι εγώ ήμουν ξετρελαμένη μαζί του", συνεχίζει.

Τις επόμενες έξι εβδομάδες η Μία, που ντύνεται κοριτσίστικα από όταν ήταν τεσσάρων ετών, αντάλλαξε εκατοντάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα με τον Μπλέικ. Συναντιόντουσαν τακτικά για να κάνουν σεξ σε ξενοδοχεία και στο σπίτι ενός φίλου του.

Ο Μπλέικ ταξίδευε συχνά από το Σέφιλντ για να διανυκτερεύσει στο Λονδίνο, παραβιάζοντας τους όρους της προσωρινής αποφυλάκισης του, αφού είχε καταδικαστεί για ξυλοδαρμό και δικαστική πλεκτάνη.

Αρκετές εβδομάδες αργότερα, ο Μπλέικ εξομολογήθηκε τις λεπτομέρειες του ειδυλλίου του στην 26χρονη Έιμι, από την οποία είχε πάρει διαζύγιο τον Ιούλιο. Τότε, η τραγουδίστρια του "Back to Black" τηλεφώνησε στη Μία.

Σε ηχογραφημένο μήνυμα που έχει στα αρχεία της η βρετανική εφημερίδα, η Έιμι ακούγεται να λέει: "Δεν με νοιάζει τι κάνει ο Μπλέικ. Θέλω να σε ευχαριστήσω. Το εννοώ, σ' ευχαριστώ, γιατί δεν ήμουν κοντά. Είσαι ένα όμορφο κορίτσι. Αλλά ο Μπλέικ κι εγώ είμαστε κολλητοί φίλοι, είμαστε ένα. Αγαπά κάποια άλλη και υπάρχει μόνο μία σαν εμένα."

Η Μία, που είχε πει στον Μπλέικ ότι είναι 20 χρόνων, έχει εξιδανικεύσει την Έιμι, μιμούμενη το μακιγιάζ της, τα μαλλιά και τα ρούχα της. Την τελευταία φορά που τον είδε, την Τετάρτη, εκείνος περπατούσε στο Σέφιλντ με την υποτιθέμενη αρραβωνιαστικιά του, 31χρονη Σάρα Άσπιν.

"Τι σκ... κάνεις εδώ; Δεν μπορώ να σου μιλήσω τώρα", της είπε. Μετά της έστειλε γραπτό μήνυμα απολογούμενος: "Δεν ντρέπομαι, δεν με νοιάζει αν όλος ο κόσμος μάθει ότι σε φίλησα, αλλά πρέπει να με αφήσεις ήσυχο τώρα".

"Είχαμε μια ιδιαίτερη σχέση για μήνες, αλλά άρχισε να χαλάει όταν του ζήτησα πλήρη δέσμευση", εξηγεί η Μία: "Τώρα συνειδητοποιώ ότι εκείνος δεν θα είναι ευτυχισμένος, αν δεν ξαναπαντρευτεί την Έιμι".

Εντωμεταξύ, ο Μπλέικ ενδέχεται να επιστρέψει στη φυλακή, επειδή παραβίασε τους όρους της αναστολής του, ενώ παράλληλα πήρε κοκαΐνη και κάπνισε μαριχουάνα μπροστά στη Μία.