Οι Μπραντζελίνα χώρισαν!

24.01.2010
Μετά από μια έντονη φημολογία αρκετών μηνών και έπειτα από 5 χρόνια κοινής συμβίωσης, το πιο δημοφιλές ζευγάρι του Χόλυγουντ, η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) παίρνουν διαζύγιο.

Μετά από μια έντονη φημολογία αρκετών μηνών και έπειτα από 5 χρόνια κοινής συμβίωσης, το πιο δημοφιλές ζευγάρι του Χόλυγουντ, η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) παίρνουν διαζύγιο.

Οι διάσημοι Μπραντζελίνα (Brangelina) φαίνεται πως έχουν ήδη υπογράψει το χαρτί της από κοινού διάλυσης του δεσμού τους, ενώ οι δικηγόροι έκαναν τις προετοιμασίες για τα απαραίτητα νομικά έγγραφα από το Δεκέμβριο, όταν το ζευγάρι είχε επισκεφτεί διάσημη νομική φίρμα στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τα αποκλειστικά στοιχεία που δημοσίευσε η εφημερίδα "News of the World", οι δύο ηθοποιοί υπέγραψαν μέσα στην εβδομάδα που πέρασε, τα έγγραφα του χωρισμού, καταλήγοντας σε συμφωνία λύσης της σχέσης τους, που φτάνει τα 322 εκατομμύρια δολάρια (228 εκατομύρια ευρώ περίπου).

Σε συνέχεια του ίδιου δημοσιεύματος, τονίζεται πως το ζευγάρι θα μοιράζεται από κοινού την κηδεμονία των έξι παιδιών τους (3 εκ των οποίων αποκτήθηκαν με υιοθεσία, ενώ τα υπόλοιπα αποτελούν βιολογικά τέκνα των Μπραντζελίνα).

Πάντως, πριν λίγες ημέρες, ακόμα ένα δημοσίευμα του περιοδικού "Νational Enquirer" υποστήριζε πως οι τίτλοι τέλους έπεσαν για το διάσημο ζευγάρι μετά από έναν εξωφρενικό καυγά σε εστιατόριο στη Νέα Υόρκη.

Πάντως, το περιοδικό ανέφερε πως τόσο η 34χρονη Αντζελίνα, όσο και ο 46χρονος Μπραντ κάνουν ό,τι μπορούν για να γίνει ευκολότερη η μεταβατική αυτή περίοδος για τα έξι παιδιά τους, που θα μείνουν με την μητέρα τους μετά το χωρισμό.

Όσον αφορά τα αίτια του χωρισμού, οι απόψεις διίστανται. Πρόσφατα, υπήρξαν φήμες για κρυφό παράλληλο δεσμό της Τζολί με τον γλωσσολόγο δάσκαλό της, Χάουαρντ Σάμιουελσον (Howard Samuelsohn) που βοήθησε την ηθοποιό να μάθει την ρώσικα, απαραίτητα για την τελευταία ταινία "Salt", στην οποία πρωταγωνιστεί η Τζολί.

Άλλοι, υποστηρίζουν πως η ζήλεια της Αντζελίνα για την πρώην γυναίκα του Πιτ, Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), ήταν αφόρητη και την είχε κάνει να αντιδρά ανώριμα και πιεστικά σε βάρος του Μπραντ. Μάλιστα, οι κακιές γλώσσες έλεγαν πως η Τζολί δεν θέλει να βλέπει στα μάτια της την 40χρονη Τζεν, ύστερα και από τα υποτιθέμενα κρυφά ραντεβουδάκια που είχαν οι δύο πρώην σύζυγοι.

Ενδεικτικό της κακής κατάστασης που βίωνε το διάσημο ζευγάρι τελευταία, ήταν και η απουσία τους από την απονομή των Χρυσών Σφαιρών, παρόλο που η ταινία στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Πιτ με τίτλο "Άδοξοι Μπασταρδοι", ήταν υποψήφια σε πολλές κατηγόριες.

Μάλιστα, προχτές βράδυ (22/1/2010), ο 46χρονος Πιτ εμφανίστηκε μόνος στον μουσικό μαραθώνιο "Hope for Haiti", που είχε ως στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τους πληγέντες του πρόσφατου καταστροφικού σεισμού που έπληξε την Αϊτή.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2004 στα γυρίσματα της ταινίας "Μr & Mrs Smith", όταν ο Πιτ ήταν ακόμα παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον. Μετά το διαζύγιο του, η σχέση τους επισημοποιήθηκε, αλλά οι Μπραντζελίνα δεν ανέβηκαν ποτέ τα σκαλιά της εκκλησίας.

Στα 5 χρόνια συμβίωσής του, το ζευγάρι μοιράστηκε μια αμύθητη περιουσία με πολυτελείς κατοικίες στη Νέα Ορλεάνη, την Γαλλία και την Καλιφόρνια, ενώ το σπουδαιότερο επίτευγμά τους είναι η μεγάλη οικογένεια που δημιούργησαν όσο ήταν μαζί.

Τα τρία υιοθετημένα παιδιά των Μπραντζελίνα -ο 8χρονος Μάντοξ (Maddox), ο 6χρονος Παξ (Pax) και η 5χρονη Ζαχάρα (Zahara) - αλλά και τα βιολογικά τους τέκνα - η 3χρονη Σιλό (Shiloh) και τα 17 μηνών δίδυμα, Βιβιέν (Vivienne) και Νοξ (Knox) θα πρέπει να προσαρμοστουν στην νέα πραγματικότητα των γονιών τους.

Οι τίτλοι τέλους αναμένονται να πέσουν και επίσημα για τους Πιτ και Τζολί σε λίγες μέρες με ανακοίνωση του χωρισμού τους, παρόλο που φίλοι του ζευγαριού έσπευσαν να διαψεύσουν την φήμη που έκανε το γύρο όλου του κόσμου!