Τι πιστεύω ότι θα έβρισκες στο makeup bag της Meghan Markle

Τι πιστεύω ότι θα έβρισκες στο makeup bag της Meghan Markle
Σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει σχετικά με το μακιγιάζ, αυτά είναι μερικά προϊόντα που ενδεχομένως να έβρισκες στο νεσεσέρ της.

Όσο και να θαυμάζω το στυλ των διασήμων, το να υιοθετήσεις το look τους μπορεί να είναι λίγο ανέφικτο οικονομικά. Αλλά όταν πρόκειται για προϊόντα ομορφιάς, είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία! Οι celebrities επίσης επιλέγουν προσιτά και εύκολα στη χρήση προϊόντα που δεν προκαλούν ακμή. Έκανα την έρευνά μου λοιπόν και βρήκα αγαπημένα προϊόντα μακιγιάζ της Meghan Markle και κατέληξα σε αυτά που θα μπορούσε να έχει στην makeup bag της.

1. Dior Backstage Face & Body Foundation

Αυτή ήταν η βάση που φόρεσε η Meghan την ημέρα του γάμου της. Προσφέρει φυσικό φινίρισμα, επιτρέποντας στις κρεατοελιές της να φαίνονται, ενώ παρέχει κάλυψη όπου χρειάζεται.

2. Dior Forever Skin Glow Foundation

Ιδανική για βραδινές εκδηλώσεις και φωτογραφίες με φλας, αυτή η βάση δίνει μια λαμπερή εμφάνιση χωρίς να είναι βαριά.

3. Honest Beauty Tinted Lip Balm

Αυτά τα sheer, ενυδατικά βάλσαμα χειλιών προσθέτουν ένα πολύ διακριτικό χρώμα, κάνοντάς τα ιδανικά για μια φρέσκια, φυσική εμφάνιση.

4. Pat McGrath Labs Sublime Perfection Blurring Under-Eye Setting Powder

Μια ελαφριά πούδρα που κάνει blur και σταθεροποιεί το μακιγιάζ χωρίς να φαίνεται βαριά, τέλεια για καθημερινή χρήση.

5. NARS Blush in «Orgasm»

Ένα δημοφιλές ρουζ που η Meghan έχει αναφέρει ότι φοράει και μπροστά και πίσω από την κάμερα.

6. Charlotte Tilbury Luxury Eyeshadow Palette

Γνωστή για τις φυσικές εμφανίσεις ματιών της, η Meghan πιθανότατα θα χρησιμοποιούσε μια παλέτα της Charlotte Tilbury για εύκολες, εύκολες στην ανάμειξη, αποχρώσεις.

7. Dior Crayon Eyeliner

Ένα καφέ μολύβι ματιών που προσθέτει ένα διακριτικό αποτέλεσμα στα μάτια της χωρίς να είναι πολύ σκληρό, με ένα πινελάκι για να blemdάρει.

8. Laneige Glowy Makeup Serum

Ένας ορός που ενυδατώνει και προσθέτει μια λαμπερή βάση ιδανική για πριν το μακιγιάζ και φυσικά ιδανικός για τον πολυάσχολο τρόπο ζωής της.

9. Maybelline Lash Sensational Mascara

Η Meghan έχει δηλώσει ότι αγαπά τα μάσκαρα από τα φαρμακεία. Αυτό προσφέρει μια υπέροχη ένταση στο βλέμα χωρίς όμως να είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα.

10. Marc Jacobs Beauty Accomplice Concealer & Touch-Up Stick

Ένα κρεμώδες κονσίλερ που είναι εύκολο στη χρήση εν κινήσει, παρέχοντας λίγο περισσότερη κάλυψη, ενώ παραμένει ενυδατικό.

11. Charlotte Tilbury Matte Revolution Lipstick in «Very Victoria»

Αυτή η ανοιχτή ταμπά-καφέ απόχρωση είναι μέρος της εμβληματικής σειράς της Charlotte και είναι γνωστή για την ονειρική διάρκεια της.

13. Fenty Beauty Match Stix Matte Skinstick

Αυτά επιτρέπουν μια λεπτή σκίαση των ζυγωματικών της και είναι εύκολα στην εφαρμογή, ειδικά σε ενυδατωμένο δέρμα.

Αυτός ο συνδυασμός προϊόντων αντικατοπτρίζει την προτίμηση της Meghan για μια φυσική εμφάνιση, ενώ είναι προετοιμασμένη για κάθε περίσταση, από χαλαρές εξόδους, έως επίσημες εκδηλώσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις 22.09.2024 - 22:37