Λάουρα Νάργες-Χρήστος Σαντικάι: Το απίθανο ποδοσφαιρικό party για τα γενέθλια του γιους τους, Αλέξανδρου

23.09.2024
Λάουρα Νάργες-Χρήστος Σαντικάι: Το απίθανο ποδοσφαιρικό party για τα γενέθλια του γιους τους, Αλέξανδρου
Απόλυτη ευτυχία. Αυτό και μόνο ζουν εδώ και δύο χρόνια η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι

Ο ερχομός του γιου τους, Αλέξανδρου ήρθε για να ολοκληρώσει με τον πιο όμορφο τρόπο έναν μεγάλο έρωτα. Μια όμορφη οικογένεια πολύ δεμένη κι αγαπημένη με γερά θεμέλια και βαθιά συναισθήματα. Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι είναι τρελά ερωτευμένοι και μεταξύ τους και με τον γιο τους που έκλεισε τα 2 και το ζευγάρι ξεκίνησε τις εκπλήξεις στον μικρό από το πρωί των γενεθλίων του στολίζοντας αρχικά στο σαλόνι τους για να το δει όταν ξυπνήσει ως την πρώτη έκπληξη.

Φυσικά έκαναν και πάρτι γενεθλίων με την οικογένειά τους γύρω τους και στενούς φίλους και τους μικρούς φίλους του Αλέξανδρου που αν και 2 έχει τρέλα με το ποδόσφαιρο και έτσι όλο το theme του πάρτι κινήθηκε γύρω από αυτό. Μέχρι και μπλούζα με νούμερο και το όνομά της φόρεσε η ξετρελαμένη μαμά για το αγοράκι της. Ενώ ο ίδιος ο Αλέξανδρος φόρεσε στο τέλος μια φανέλα του Mesi που του έφεραν για δώρο.

«21.09 Η ωραιότερη και πιο σημαντική ημερομηνία της ζωής μου ❤Το μωρό μου έγινε 2 χρονών!!!

Αλέξανδρε μου, μωρό μου, καμάρι μου, τσικάρι μ´, σ´αγαπάω τόσο μα τόσο πολύ που δεν περιγράφεται με λέξεις! Σε θαυμάζω και σε καμαρώνω, με κάνεις τόσο υπερήφανη και είμαι τόσο τυχερή που με επέλεξες και είμαι η μαμά σου! Πόσα πολλά πράγματα ξέρεις ήδη να κάνεις, να λες, και πόσο γρήγορα εξελίσσεσαι κάθε μέρα βήμα βήμα! Γλυκός, τρυφερός, ήσυχος, ναζιάρης, σοβαρός, αυτόνομος, έξυπνος, φιλόζωος, κοινωνικός, ευγενικός και τόσα πολλά άλλα! Μία απίθανη καλή ψυχή, ένας υπέροχος άνθρωπος, με το πιο όμορφο χαμόγελο που έχω δει ποτέ στη ζωή μου.

Να τα χιλιάσεις αγάπη μου, να έχεις πάντα την υγεία σου σε σώμα και ψυχή, και να έχεις όλα όσα ποθείς στη ζωή σου όσο πιο εύκολα γίνεται. Η μαμά και ο μπαμπάς θα είναι πάντα δίπλα σου να σε αγαπάνε και να σε στηρίζουν σε κάθε σου βήμα. Να το θυμάσαι.

ΥΓ.: Μου λένε, και κατανοητό, ότι είναι ακόμα «νωρίς», αλλά να θυμάστε κάτι, ο Αλέξανδρος θα κατακτήσει τα γήπεδα ποδοσφαίρου…

Ευχαριστούμε τους αγαπημένους μας συγγενείς και λατρεμένους μας φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και δείχνουν καθημερινά ο καθένας με τον τρόπο του την αγάπη τους προς τον Αλέξανδρο. Δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό για εμένα. Χωρίς εσάς τίποτα δε θα ήταν το ίδιο» έγραψε η ίδια στο post που έκανε από το πάρτι γενεθλίων.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.09.2024 - 02:56