Λιάγκας- Αντωνά: Το ίδιο στενό της Ύδρας με και χωρίς τον Γιώργο

23.09.2024
Λιάγκας- Αντωνά: Το ίδιο στενό της Ύδρας με και χωρίς τον Γιώργο
Μια μίνι απόδραση στην Ύδρα έκαναν χθες φυσικά μαζί

Κι επειδή είναι και οι δύο πολύ έξυπνοι, το οτι δημοσίευσαν ακριβώς το ίδιο σημείο του νησιού, ο Γιω΄ργος Λιάγκας σε φωτογραφία με τον ίδιο να φαίνεται πλάτη να περπατάει, ενώ η Μαρία Αντωνά σε βίντεο με σκέτο το όμορφο στενό με τη βουκαμβίλια, δείχνει οτι δεν έχουν καμία επιθυμία να κρύψουν οτι είναι μαζί.

LIAGKAS_ANTWNA_YDRA_1_c494c.jpeg

Και όπως μαθαίνουμε από πολλές πλευρές είναι και πολύ καλά μαζί. Φουλ ερωτευμένοι και φουλ ευτυχισμένοι. Ταίριαξαν απόλυτα και όσο περνάει ο καιρός δένουν ακόμα περισσότερο. Σας το είχαμε γράψει και όταν ξεκίνησαν να ακούγονται οι φήμες για τη σχέση τους και κανείς από τους δύο δεν το διέψευσε πως αυτή δεν είναι μια ακόμα σχέση στη ζωή του Γιώργου Λιάγκα. Από τον χωρισμό του από τη Φαίη Σκορδά και μετά φυσικά και δεν έμεινε μόνος του.

Είναι και τουλάχιστον αστείο να πιστεύει κάποιος οτι από το 2016 μέχρι σήμερα δεν υπήρξε καμία άλλη γυναίκα στη ζωή του παρουσιαστή. Φυσικά και υπήρξε. Και το γεγονός ότι μέχρι τώρα, μέχρι αυτή τη σχέση δεν διέρρευσε κάτι -πλην μίας, όχι επώνυμης, που όμως δεν κράτησε πολύ- δείχνει πως η Μαρία Αντωνά σίγουρα είναι για εκείνον μια σημαντική γυναίκα στη ζωή του.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι με τους γιους του, είναι μαζί της. Και όσο ο καιρός ακόμα το επιτρέπει, φεύγουν μαζί με νοικιασμένο σκάφος για κοντινούς προορισμούς. Αυτή την Κυριακή την πέρασαν στην Ύδρα. Και είμαστε σίγουρες πως έπεται και συνε΄χεια.

Τελευταία τροποποίηση στις 23.09.2024 - 02:57