Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ούτε μία, ούτε δύο, τέσσερις τούρτες για τα γενέθλια της Queen Dina!

23.09.2024
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ούτε μία, ούτε δύο, τέσσερις τούρτες για τα γενέθλια της Queen Dina!
Οι πρώτες τρεις σβήστηκαν στη Μύκονο.

Εκεί βρέθηκε στο Σαββατοκύριακο η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που αυτό το καλοκαίρι με τη γέννηση και του δεύτερου γιου της δεν κατάφερε να φύγει διακοπές. Πολύ λίγες μέρες και με δύο μικρά παιδιά, ένα βρέφος κι ένα νήπιο σίγουρα το τρέξιμο είναι πολύ και ασταμάτητο.

Αυτό το Σαβαβτοκύριακο όμως που είχε και τα γενέθλιά της ήταν ευκαιρία για λίγο pampering. Και τι καλύτερο από το ξενοδοχείο της κουμπάρας της Σούλας Λιάκου στη Μύκονο, το υπερλούξ Cavo Tangoo. Και εκεί οι εκπλήξεις που την περίμενεαν ήταν πολλές. Η κουμπάρα της φρόντισε να της ΄φέρει όχι μία αλλά τρεις τούρτες να σβήσει για τα γενέθλιά της. Δύο την ώρα που έτρωγαν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και μία πιο μικρή fun στην παραλία.

KVNSTANTINA_SPYROPOULOY_GENETHLIA_1_37d51.jpg

Με την επιστροφή της στην Αθήνα το βράδυ φυσικά ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είχε κανονίσει να πάνε για φαγητό στο αγαπημένο τους μέρος από τις επιχειρήσεις του, το Ιθάκη στη Βουλιαγμένη και φυσικά είχε κι εκείνος φροντίσει να υπάρχει τούρτα γενεθλίων για τη γυναίκα της ζωής του.

KVNSTANTINA_SPYROPOULOY_GENETHLIA_2_23e6a.jpg

Θα κάνουμε και μια ειδική αναφορά σε ένα story με τρελό throwback που έβαλε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χθες με την ίδια πιτσιρίκι στην αγκαλιά του πατέρα της να σβήνει την τότε τούρτα των γενεθλίων της.

KVNSTANTINA_SPYROPOULOY_GENETHLIA_3_90bc0.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 23.09.2024 - 02:11