Μποτρίνι-Χατζηβασιλείου: δυο ξένοι στο ίδιο κανάλι

11.10.2010
Δύο από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά πρόσωπα του Alpha... στα μαχαίρια! Ο καταξιωμένος «Εφιάλτης στην κουζίνα» Έκτορας Μποτρίνι και η Βίκυ Χατζηβασιλείου με το «Πακέτο» της. Αιτία της κόντρας ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές η μεταφορά της μέρας προβολής της εκπομπής του γνωστού σεφ, για την οποία «ευθύνεται» εν μέρει η πανέμορφη παρουσιάστρια.

AΠΟ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Ενώ οι υπεύθυνοι του Alpha σχεδίαζαν το νέο πρόγραμμα του σταθμού, έπεσε η ιδέα πριν από δύο εβδομάδες να μεταφέρουν την εκπομπή «Πάμε πακέτο» της Θεσσαλονικιάς παρουσιάστριας από Πέμπτη σε Δευτέρα. Μάλιστα, πριν από την επίσημη έναρξη του προγράμματος είχε προβληθεί και διαφημιστικό τρέιλερ, κάτι που προκάλεσε αναστάτωση στην παρουσιάστρια. Πρώτη της κίνηση; Να παραπονεθεί άμεσα στο διευθυντή προγράμματος του καναλιού: «Γιατί μου το κάνετε αυτό; Τόσα χρόνια το κοινό έχει συνηθίσει να παρακολουθεί την εκπομπή Πέμπτη, γιατί αλλάζει αυτό;»!

Το παράπονο της Βίκυς Χατζηβασιλείου εισακούστηκε και οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να την επαναφέρουν στην Πέμπτη. Αυτός που την «πλήρωσε» όμως ήταν ο Έκτορας Μποτρίνι, αφού τελικά η δική του εκπομπή μεταφέρθηκε από Πέμπτη σε Δευτέρα και όχι μόνο... Μεταφέρθηκε και η ενόχληση, αυτή τη φορά στο γνωστό σεφ! Και πώς να μην ενοχληθεί, καθώς απέναντί του θα έχει να «παλέψει» με την πολλά υποσχόμενη υπερπαραγωγή του Mega, το «Νησί».

Ο κ. Μποτρίνι παραπονέθηκε και αυτός με τη σειρά του στο κανάλι και θεωρεί, όπως μας πληροφόρησε άνθρωπος του περιβάλλοντός του, πως υπεύθυνη για αυτή την αλλαγή είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου, λόγω της παρέμβασής της.

Για να δούμε... αυτή η «κόντρα» θα έχει και συνέχεια;