Μακρυπούλια: Ανάμεσα σε Παπακαλιάτη και Καπουτζίδη

29.12.2009
Τι γίνεται όταν δύο φίλοι σε διεκδικούν; Σε δύσκολη θέση βρίσκεται, όπως συζητιέται, η Ζέτα, καθώς πρέπει να αποφασίσει αν θα παίξει σε ταινία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ή στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη.

Τι γίνεται όταν δύο φίλοι σε διεκδικούν; Σε δύσκολη θέση βρίσκεται, όπως συζητιέται, η Ζέτα, καθώς πρέπει να αποφασίσει αν θα παίξει σε ταινία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ή στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη.

Μήλον της Έριδος αποτελεί για πολλούς παραγωγούς, αφού είναι περιζήτητη τόσο για πρωταγωνιστικούς ρόλους σε σίριαλ όσο και σε κινηματογραφικές ταινίες. Τις τελευταίες μέρες πολύς λόγος γινόταν για το αν τελικά θα παρουσίαζαν μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη τη Eurovision, αλλά τελικά η άρνηση του καλού ηθοποιού? παρέσυρε κι εκείνη, καθώς θα πήγαιναν «πακέτο». Πηγές από τη σοουμπίζ αναφέρουν ότι η Ζέτα ήθελε να πει το «ναι» και η απόφαση του καλού της φίλου την έφερε σε δύσκολη θέση. Όμως, η φιλία τους είναι πάνω απ’ όλα, πόσο μάλλον όταν μια άλλη ευκαιρία τους «χτυπάει» την πόρτα για να κάνουν ένα αχτύπητο δίδυμο. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την καινούργια ταινία του Βασίλη Μυριανθόπουλου, με τον οποίο η Ζέτα έχει κάνει τις μεγάλες της επιτυχίες «Μόλις χώρισα» και «Σούλα, έλα ξανά». Κάπου εδώ, όμως, μπαίνει «σφήνα» ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Η συνεργασία τους στο «4» ήταν πετυχημένη και ο Χριστόφορος λέγεται ότι την ήθελε πολύ στην επόμενη δουλειά του, μια ταινία στο εξωτερικό!

Αν και το Mega θέλει να συνεχιστεί το «4» και την ερχόμενη σεζόν, ο Χριστόφορος το σκέφτεται, καθώς ήδη έχει μια «χρυσή» πρόταση για να πρωταγωνιστήσει σε διεθνή κινηματογραφική παραγωγή. Φυσικό ήταν, λοιπόν, να θέλει τη Ζέτα στο πλευρό του, που έχει όλα τα προσόντα για να ακολουθήσει διεθνή καριέρα. Άλλωστε, με τις φωτογραφήσεις που έχει κάνει στο εξωτερικό για γνωστή εταιρεία μόδας έγινε πασίγνωστη.

Τελικά, φαίνεται ότι η ίδια αισθάνεται ότι έχει καλύτερη «χημεία» με τον Γιώργο, αλλά κυρίως λόγω του Βασίλη Μυριανθόπουλου, και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της στα πάτρια εδάφη. Έτσι, θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και αφήνει στα «κρύα του λουτρού» τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.