Μαζί στον τελικό του «Χ-Factor»

25.12.2009
Eνα εκρηκτικό δίδυμο μας κάνει δώρο ο ΑΝΤ1 το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς

Eνα εκρηκτικό δίδυμο μας κάνει δώρο ο ΑΝΤ1 το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Το κανάλι γιορτάζει τα 20ά του γενέθλια μαζί με τους τηλεθεατές του φέρνοντας στον τελικό του «Χ-Factor» την Άννα Βίσση! Η απόλυτη Ελληνίδα τραγουδίστρια, ο εμπορικότερος Έλληνας ποπ σταρ αλλά και οι εναπομείναντες παίκτες του talent show ετοιμάζουν ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα, με πολλές εκπλήξεις, που θα κάνει τα μηχανάκια της AGB να «χτυπήσουν» κόκκινο!

Την Άννα δεν θα την απολαύσουμε μόνη της on stage, αλλά μαζί με τα παιδιά και τον Σάκη, σε ένα ντουέτο που πραγματικά θα προκαλέσει αίσθηση.

Λέγεται πως η ιδέα της εμφάνισής της στον τελικό του ριάλιτι ήταν ιδέα του Μάκη Πουνέντη, η οποία ενθουσίασε τόσο τον Σάκη Ρουβά όσο και το γενικό διευθυντή τηλεόρασης του ΑΝΤ1 Γιώργο Λεβέντη.

Άννα και Σάκης είχαν συνεργαστεί πριν από πολλά χρόνια στο «Χάος» κάνοντας σχεδόν κάθε βράδυ την Ιερά Οδό να κλείνει από τους θαυμαστές τους! Μήπως η εμφάνιση της Άννας στον τελικό του «X-Factor» κρύβει μια νέα συνεργασία; Θα το μάθουμε το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.