Γάμοι και μπακούρια στον "Αγρότη"

14.12.2009
Δεν κάλεσαν τη θεία από το Σικάγο, ούτε βγήκαν στο μπαλκόνι και άρχισαν να ρίχνουν στάμνες προκειμένου να πετύχουν την καλή νύφη. Οι αγρότες πόνταραν στον Alpha και κάποιοι από αυτούς πίνουν ήδη στην υγειά του έρωτα. Το ΛOIΠON σας αποκαλύπτει τα ζευγάρια που προέκυψαν από το παιχνίδι, κάποια από τα οποία μάλιστα ετοιμάζονται ήδη να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!
Δεν κάλεσαν τη θεία από το Σικάγο, ούτε βγήκαν στο μπαλκόνι και άρχισαν να ρίχνουν στάμνες προκειμένου να πετύχουν την καλή νύφη. Οι αγρότες πόνταραν στον Alpha και κάποιοι από αυτούς πίνουν ήδη στην υγειά του έρωτα. Το ΛOIΠON σας αποκαλύπτει τα ζευγάρια που προέκυψαν από το παιχνίδι, κάποια από τα οποία μάλιστα ετοιμάζονται ήδη να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ίντα ’κανε ο σύντεκνος απ’ τη λεβεντογέννα Κρήτη, που ’χε μαράζι στην καρδιά και ήθελε νά βρει νύφη; Ο Αντώνης ερωτεύτηκε σφόδρα τη Φωτεινή κι εκείνη ενθουσιάστηκε μαζί του. Το μόνο πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι αυτό της απόστασης. Από τη μία η Φωτεινή είναι μητέρα μιας κόρης που πηγαίνει ακόμη σχολείο και δύσκολα θα μετακόμιζε στην Κρήτη, από την άλλη εκείνος έχει φτιάξει τη ζωή του στο νησί.

Ο ξέγνοιαστος καβαλάρης έζησε στο παιχνίδι ό,τι ακριβώς είχε ονειρευτεί, τον κεραυνοβόλο έρωτα. Η Αγγελική του «έκλεψε» την καρδιά, ενώ το σημαντικότερο είναι ότι τα αισθήματα ήταν αμοιβαία. Ο Δημήτρης στόχευσε εξαρχής στην καρδιά της Δέσποινας και αποδείχτηκε πολύ καλός σκοπευτής. Οι δυο τους πίνουν ήδη στην υγειά του έρωτα και, όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα επισημοποιήσουν και τη σχέση τους. Άντε και καλά στέφανα!

Ο Γιώργος, αφού το έπαιξε δύσκολος και αναποφάσιστος, επέλεξε τελικά την Πηνελόπη. Τα πράγματα όμως είναι μάλλον δύσκολα στη δική τους περίπτωση, αφού απαιτεί θυσίες, ο ίδιος όμως δεν κάνει.

Ο Πέτρος έκανε τα πάντα για να προσεγγίσει την Ιωάννα, εκείνη όμως μάλλον δεν απόλαυσε τη ζωή στο χωριό. Θα μπορέσουν να βρουν κοινούς κώδικες; Μάλλον όχι, αφού ο Πέτρος στο φινάλε είναι μόνος. Ο Γιάννης έμεινε από νωρίς μπακούρι. Του προτείνουμε λοιπόν, για να μην κουράζεται κιόλας, να βάλει τη μαμά του να δηλώσει συμμετοχή στο νέο ριάλιτι του Alpha «Μια νύφη για το γιο μου». Σίγουρα θα του βρει πιο εύκολα νύφη!


Αντώνης από Κρήτη

Τελικά βρήκατε τη γοργόνα της ζωής σας. Να υποθέσουμε λοιπόν ότι το μαράζι που είχατε στην καρδιά δεν υπάρχει πια;

«Το μαράζι είναι ένα λουλούδι που ανθίζει στην καρδιά. Άμα το ποτίζεις και το βαγιοκλαδίζεις, φουντώνει και φυτρώνει. Άμα όμως το αφήνεις, μαραζώνει, δηλαδή ξεραίνεται. Εμείς είμαστε τώρα στη φάση να φυτρώσει το μαράζι!».

Τι ήταν αυτό που σας έφερε κοντά με τη Φωτεινή;

«Η χημεία και η επικοινωνία που υπάρχει μεταξύ μας».

Να περιμένουμε να φάμε κουφέτα και σύντομα;

«Κουμπάρους ψάχνω... το νου σας».

Ποια μαντινάδα χαρίζετε στη Φωτεινή;

«Εγώ ’μαι αγρότης, Φωτεινή, τίποτα παραπάνω, πουλώ και το παλιάμπελο το κέφι σου να κάνω!».

Μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε για ένα μεγάλο έρωτα;

«Μέχρι και την Ινδία... σε ένα ξυλόσπιτο πάνω στα δέντρα».

Αν ζητήσει η Φωτεινή να την ακολουθήσετε στην Αθήνα, θα το κάνετε;

«Δυστυχώς ή ευτυχώς, έχω κλειστοφοβία κι έτσι στις πόλεις δεν κάνω και τόσο εύκολα. Τώρα, αν μου το ζητήσει η Φωτεινή, αλλάζει το θέμα...».

Περιγράψτε μας την εμπειρία που ζήσατε στο παιχνίδι με μια μαντινάδα.
«Πράμα δεν με συγκίνησε απ’ τα’ αμπελιού τα κάλλη, μόνο ζηλεύω τη ζωή του μόνου αγρότη πάλι. Εγώ είμαι αγρότης, κοπελιά, κι εσύ απ’ την Αθήνα, έλα να ζήσουμε μαζί να την περνάμε φίνα»!

Ο Γιώργος από Μάνη

Τι ήταν αυτό που εκτιμήσατε στην Πηνελόπη;

«Tην ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό της. Και τα δύο κορίτσια είναι πολύ αξιόλογα».


Μήπως σας φόβισε το γεγονός ότι η Νανά ασχολείται με τη σοουμπίζ και γι’ αυτό προτιμήσατε να μείνετε μακριά της - γιατί εδώ που τα λέμε από εμφάνιση σκίζει;

«Από εμφάνιση σκίζει; Μάλιστα. Λοιπόν, δεν με ρωτάς αν μου αρέσει, με ρωτάς αν τη φοβήθηκα και σου απαντώ ότι μόνο το θάνατο φοβάμαι. Δεν έχω λόγους να τη φοβάμαι, εκτός αν δαγκώνει».

Να υποθέσουμε, λοιπόν, ότι συνεχίζετε να είστε αγρότης, αλλά όχι πια μόνος;

«Ναι, συνεχίζω να είμαι και αγρότης, αλλά ποτέ μόνος».

Απαραίτητη προϋπόθεση για να είστε με μια κοπέλα είναι να έρθει να μείνει μαζί σας στη Λακωνία;

«Εδώ είναι η δουλειά μου και το μέλλον μου».

Τι θα μπορούσατε να θυσιάσετε για το μεγάλο έρωτα της ζωής σας και τι όχι;

«Όχι, δεν είμαι για θυσίες, απαιτώ θυσίες!».