Ο μετανιωμένος Γουντς βλέπει σύμβουλο γάμου

04.12.2009
Εντατικές συναντήσεις με σύμβουλο γάμο έχει ο Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods) και η σύζυγός του Έλιν Νόρντεγκρεν (Elin Nordergren). Μετά το μυστηριώδες τροχαίο του διάσημου παίκτη του γκολφ και τις αποκαλύψεις των κατά καιρούς ερωμένων του, ο Γουντς επέστρεψε στο σπίτι του στη Φλόριντα και στο πλευρό της γυναίκας του.
Εντατικές συναντήσεις με σύμβουλο γάμο έχει ο Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods) και η σύζυγός του Έλιν Νόρντεργκρεν (Elin Nordergren). Μετά το μυστηριώδες τροχαίο του διάσημου παίκτη του γκολφ και τις αποκαλύψεις των κατά καιρούς ερωμένων του, ο Γουντς επέστρεψε στο σπίτι του στη Φλόριντα και στο πλευρό της γυναίκας του.

Όσον αφορά την πρώτη υποτιθέμενη ερωμένη του διάσημου γκολφίστα, Ρέιτσελ Ούτσιτελ (Rachel Uchitel), ο δικηγόρος της νεαρής κοπέλας ακύρωσε την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στο Λος Άντζελες, λόγω απροσδόκητων συνθηκών που προέκυψαν.

Συγκεκριμένα, το TMZ.com αποκάλυψε ότι η Ρέιτσελ, γνωστή υπάλληλος σε κλαμπ στο Λας Βέγκας και τη Νέα Υόρκη, όντως διατηρούσε δεσμό με το Γουντς και ήταν εκείνη με την οποία αντάλλασσαν μηνύματα λίγο πριν το ατύχημα του παίκτη.

Ο Γουντς έχει να εμφανιστεί δημοσίως από την περασμένη Παρασκευή, λίγες ώρες μετά το ατύχημά που είχε έξω από το σπίτι του και στη μοναδική του δήλωση μιλούσε για παραβίαση της προσωπικής του ζωής, σε ότι αφορά τις διάφορες κοπέλες που ανέφεραν πως διατηρούσαν εξωσυζυγικές σχέσεις μαζί του.

Πρώτη είχε συνδεθεί μαζί του η Ρέιτσελ Ούτσιτελ που έσπευσε να αρνηθεί οποιαδήποτε σχέση μαζί του, αν και οι φήμες ανέφεραν πως ο Γουντς είχε μαζί του τη νεαρή κοπέλα κατά τη διάρκεια πάρει του Τουρνουά Γκολφ της Μελβούρνης στην Αυστραλία. Όπως ανέφερε το tmz.com το ταξίδι είχε πληρώσει ένας στενός εμπορικός συνεργάτης του διάσημου παίκτη, ο οποίος είχε ταξιδέψει μαζί με την Ούτσιτελ στη Μελβούρνη.

Έπειτα, στο προσκήνιο ήρθε η 24χρονη Τζέιμι Γκραμπς (Jaimme Grubbs), πρώην παίκτρια ριάλιτι παιχνιδιού και σερβιτόρα, που σε συνέντευξη της στο "US Weekly", αποκάλυψε τον δεσμό που διατηρούσε με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του γκολφ για περισσότερους από 31 μήνες, ενώ τόνισε πως είχαν βρεθεί ερωτικά 20φορές τουλάχιστον.

Το "US" είχε αναρτήσει ένα φωνητικό ντοκουμέντο στο οποίο ο Γουντς είχε αφήσει μήνυμα στον τηλεφωνητή της Γκραμπς, ζητώντας της να μην αναφέρει το όνομά της κάθε φορά που του τηλεφωνούσε,επειδή πίστευε πως η γυναίκα του έχει υποψιαστεί κάτι.

Η τρίτη υποτιθέμενη ερωμένη δεν ήταν άλλη από την Καλίκα Μοκουίν (Κalika Moquin), μάνατζερ σε κλαμπ του Λας Βέγκας που αρχικά παραδέχτηκε ότι είχε βρεθεί ερωτικά με τον Γουντς κάποιες φορές. Έπειτα, αρνήθηκε την ύπαρξη δεσμού με τον Τάιγκερ, τονίζοντας:

"Αυτή είναι η πιο γελοία ιστορία που έχω ακούσει. Είναι σαν να πρέπει να σχολιάσω το αν υπάρχουν εξωγήινοι στον πλανήτη μας".

Μετά από όλα αυτά, ο Γουντς προτίμησε να "μιλήσει" μέσω μιας δήλωσής του στην ιστοσελίδα που διατηρεί αναφέροντας:

"Έχω απογοητεύει την οικογένειά μου και έχω μετανιώσει για ότι συνέβη από καρδιάς. Οι προσωπικές μου αμαρτίες δεν θα έπρεπε να δημοσιευτούν στον Τύπο και τα ενδοοικογενειακά μου προβλήματα δεν θα έπρεπε να απασχολούν το κοινό".

Εν το μεταξύ, οι γείτονες του Γουντς ανέφεραν σε καταθέσεις τους στην Αστυνομία ότι ο δημοφιλής παίκτης ήταν αναίσθητος και ροχάλιζε λίγο μετά το ατύχημα που είχε.

Ένας από τους γείτονες, ο Τζάριους Λαβάρ Άνταμς (Jarius Lavar Adam) ανέφερε ότι βρήκε τη σύζυγο του παίκτη να στέκεται πάνω από τον αναίσθητο Γουντς και να φωνάζει για βοήθεια. Στην ίδια κατάθεση, ο εν λόγω γείτονας αποκάλυψε ότι η μητέρα του Γουντς και η πεθερά του έφτασαν στον τόπο του ατυχήματος λίγα λεπτά αργότερα.

Μετά τα τελευταία γεγονότα, ο Τάιγκερ Γουντς έχει χάσει διάφορα από τα τουρνουά γκολφ στα οποία ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει. Οι χιλιάδες οπαδοί του σε πολλές χώρες του κόσμου, έχουν απογοητευτεί με τις αποκαλύψεις για τη ζωή του αγαπημένου τους αθλητή ενώ ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του έγραψε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα tigerwoodsisgod.com:

"Είναι ξεκάθαρο ότι ο Τάιγκερ δεν αποτελεί πλέον πρότυπο και δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται ως ήρωας. Έχασε μέσα από τα χέρια του την πιθανότητα που είχε για να αποτελέσει μια θετική δύναμη για την χώρα και τον κόσμο μας".