Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: "Tο SATC-2 ήταν λάθος"!

07.12.2009
Προβληματισμένη και γεμάτη τύψεις φαίνεται να είναι η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) αφού όπως δηλώνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Glamour", μετάνιωσε που δέχτηκε να συμμετέχει στο σίκουλ ταινίας "Sex and the city".

Προβληματισμένη και γεμάτη τύψεις φαίνεται να είναι η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (Sarah Jessica Parker) αφού όπως δηλώνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Glamour", μετάνιωσε που δέχτηκε να συμμετέχει στο σίκουλ ταινίας "Sex and the city".

Κι αν το μυαλό σας πηγαίνει σε κάποια κόντρα της κινηματογραφικής "Κάρι" με τις συμπορωταγωνίαστριές της, απατάστε. Το πρόβλημα της τρίτεκνης πλέον Πάρκερ είναι τα αυξημένα οικογειακά βάρη που έχει να αντιμετωπίσει, μετά και τη γέννηση των διδύμων από παρένθετη μητέρα.

Η 42χρονη ηθοποιός, που αυτό τον καιρό βρίσκεται στο Μαρόκο για τα γυρίσματα του "Sex and the City 2", προσπαθεί να μοιράσει το χρόνο της ανάμεσα στις εξαντλητικές λήψεις για την ταινία και στις τεσσάρων μηνών κόρες της, Μάριον Λορέτα Έλγουελ Μπρόντερικ (Marion Loretta Elwell Broderick) και Τάμπιθα Χότζ Μπρόντερικ (Tabitha Hodge Broderick).

"Δεν περιγράφεται πώς είναι να μεγαλώνεις δίδυμα", δήλωσε η Σάρα Τζέσικα. συμπληρώνοντας:

"Θέλαμε πολύ να μεγαλώσουμε την οικογένεια και να χαρίσουμε ένα αδερφάκι στον 7χρονο Τζέιμς (James). Δεν σχεδιάζαμε ν' αποκτήσουμε δύο αλλά τώρα η ευτυχία μας είναι διπλή αλλά το ίδιο και οι ευθύνες.

Τα πράγματα περιπλέκονται, εξαιτίας του φορτωμένου μου προγράμματος. Αν ήξερα πως θα ήταν τέτοια η κατάσταση, δεν θα δεχόμουν να κάνω την ταινία".

Στην εν λόγω συνέντευξη, η Σάρα Τζέσικα δίνει την απάντησή της και στα σχόλια που είχαν προκύψει για την υποτιθέμενη κρίση στο γάμο της με τον 47χρονο ηθοποιό Μάθιου Μπρόντερικ (Matthew Broderick):

"Δεν θέλω να αναφέρομαι στην προσωπική μου ζωή γιατί έτσι και αλλιώς υπάρχει πάντα η υποψία και δεν μπορώ να αποφύγω τα πικρόχολα σχόλια. Μεγαλώνοντας σαν ζευγάρι, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να γινόμαστε καλύτεροι γονείς. Αυτό είναι το σημαντικό στην ζωή μας. Τα υπόλοιπα είναι ασήμαντες λεπτομέρειες".

Η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει και τη γεύση που της άφησε το "Sex and the city - 2":

"Η πρώτη ταινία είχε αρκετή θλίψη και ήταν γενναία η απόφαση μας να σπάσουμε τους κανόνες της ρομαντικής κομεντί. Η δεύτερη θα είναι το αντίδοτο. Πρόκειται για ένα ξέφρενο παιχνίδι. Είναι η νέα εκδοχή στο παραδοσιακό ρόλο που είχαν οι γυναίκες και οι άντρες μέσα στο γάμο. Η ιστορία είναι κωμική κρύβει αλλά με πολλές εκπλήξεις".